AIKUISEN MIEHEN RAKENNUS-SARJA

10 viikon verkkovalmennus, jossa teet pomminvarmasti hyviä tuloksia!

Et voi olla liian huonossa kunnossa tähän valmennukseen!  Olen suunnitellut tämän valmennuksen TAVALLISELLE AIKUISELLE miehelle. 

 1. Haluatko saada sporttisemman kondiksen nopeasti? Kun järkevä treeni ja toimiva ruokavalio yhdistyvät, syntyy pieniä ihmeitä.
 2. Haluatko kasvattaa lihaskuntoasi & voimatasojasi? Simppelit & nousujohteiset ohjelmani takaavat tämän. 
 3. Haluatko "kiristää kuntoa" ja sulatella rasvaa samalla kun lihakset kehittyvät tai keskittyä 100% lihasten kehittämiseen? Olen suunnitellut ruokavaliomallin sekä rasvanpolttoon että lihaskasvuun. Sinä päätät, mitä haluat! 

Aloita nyt, niin jo 10 viikon päästä vartalosi on sporttisempi & lihaksekkaampi ja (tarvittaessa) mahasta on lähtenyt rasvaa kilotolkulla!

En yritä tässä valmennuksessa muuttaa sinua väkisin David Hasselhoffin tyyppiseksi rantaleijonaksi. Tavoitteeni on jeesata sinua parempaan kuntoon niin, että elämästä tulee kevyempää, mahdut haluamaasi vaatekokoon ja pääset eroon heikon lihaskunnon tuomista lieveilmiöistä.

Jos uhraat pari minuuttia elämästäsi lukemalla eteenpäin, niin huomaat etten puhu p***kaa.

Kiinnostuitko?

Valmennus on nyt käynnissä ja seuraava alkaa pian!

Haluatko saada ilmoituksen, kun seuraavaan valmennukseen voi päästä mukaan etuhinnalla? Jätä sähköposti, niin ilmoitan sinulle! Huom! Tämä ei sido sinua mihinkään.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi, annat minulle luvan lähettää sinulle sähköpostia.

Pystyn auttamaan sinut paljon parempaan kuntoon, riippumatta lähtötilanteestasi!

Nimeni on Erno Polus, ikää kohta 43v ja ammatiltani olen valmentaja. Parinkymmenen valmennusvuoden jälkeen sitä alkaa jo vähän yksinkertaisempikin kaveri ymmärtämään että miten niitä tuloksia oikein tehdään. Siis miten aikuinen mies saadaan parempaan kondikseen!

Tätä sivua eteenpäin lukiessasi ymmärrät mitä tarkoitan. Lukemattomat aikuiset miehet ovat parantaneet kondistaan ja polttaneet kilotolkulla rasvaa valmennusteni avulla.

Enkä nyt tarkoita mitään autonkaataja- mörssäri, -voimamies- tai kehonrakennus-osaston juttuja, vaan tavallista aikuista miestä, joka haluaa sporttisemman ulkomuodon ja jämäkkyyttä lihaksiin samalla kun mahdolliset matkan varrella kertyneet ylimääräiset rasvakilot palavat pois. Ja kaikki tämä niin, että salilla ei tarvitse rampata 7 päivänä viikossa eikä "ravintoa" tarvitse koko ajan annostella jostain kalliista lisäravinne-jauhepurnukoista.

Välillä elämässä tulee eteen tasannevaiheita, jolloin poljetaan paikallaan. Tai jopa mennään takapakkia. Se on ihan inhimillistä. Sitä varten on valmentaja & valmennus. Tässä valmennuksessa potkaistaan keski-ikää munille ja tehdään ennätystuloksia! :)

Jos takaraivossasi kytee pikkuhiljaa kumuloituva vitutus siitä, että entinen leijona alkaa pikkuhiljaa muistuttamaan lammasta, pystyn jeesaamaan sinua. Tässä valmennuksessa tehdään tuloksia paremman lihaskunnon, lihasmassan ja voimatasojen saralla. Jos taas ensisijainen tavoitteesi on polttaa ylimääräistä läskiä vartalostasi samalla kun lihaskunto kohenee, se onnistuu tässä valmennuksessa myös! Olen rakentanut tähän ohjelmaan ruokavaliomallit molempia tavoitteita varten!

Kun heikkous alkaa pakenemaan kehosta ja tilalle tulee atleettinen, sporttinen ja elämästä uudella tavalla nauttiva onnistuja, se on kyllä pienen vaivan arvoista. Trust me!

Siis jos haluat ryhtiä kroppaan kokeneen koutsin avulla, olet tullut oikeaan paikkaan...

Tässä muutamia palautteita ja ennen kaikkea tuloksia huikeilta asiakkailtani!

Saimme juuri päätökseen 8 viikon rasvanpolttovalmennuksen motivoituneiden ukkojen kanssa. Tällaisia tuloksia on odotettavissa minun valmennuksissani. (kaikki n. 35-55-vuotiaita tavallisia suomalaisia miehiä)

Valmennuksen sisältö

 • Valmennuksen kesto 10 viikkoa
 • Kaksi kuntosaliohjelmaa (vaihtuu puolivälissä)
 • Treenaat valintasi mukaan salilla 2-4 kertaa viikossa
 • Jokaisesta liikkeestä videoitu ohje
 • Helposti toteutettava ruokavaliomalli sekä lihaskasvuun että rasvanpolttoon
 • Etätuki suljetussa Facebook -ryhmässä. Vastaan kaikkiin kysymyksiin koko 10 viikon ajan!
 • Paljon bonus-materiaaleja viikoittaisten valmennusvideoiden ja muiden sisältöjen muodossa!
 • 14 päivän rahat takaisin takuu!
 • Voit maksaa myös liikuntaeduilla, katso ohje klikkaamalla tästä

Kommentteja asiakkailtani:

"Täytyy kyllä myöntää, että ehdottomasti parhaiten käytetty satanen, jonka olen pitkään aikaan itseeni laittanut. Hattu päästä, sun tapa vetää näitä on aivan loistava!"


"Valmentaja vastasi aktiivisesti kysymyksiin ja tsemppasi ryhmää. Ryhmän henki oli läpi valmennuksen hyvä ja kannustava. Loistava tapa päästä helposti alkuun."


"Helposti noudatettava ruokailumalli, helppotajuiset videot. Kaikki kerrottuna maalaistajuisesti ja siksi helposti omaksuttavissa."


"Kiitos Erno erinomaisesta valmennuksesta ja preppauksesta. Valmennus olisi voinut olla kyllä kalliimpi, hyvälle miehelle on ilo maksaa."


"Paino on tippunut 8,8kg, vyötäröstä lähtenyt 11cm ja voimat lisääntyneet kaikissa liikkeissä kymmeniä prosentteja!"

Sopiiko tämä verkkovalmennus sinulle?

Tämä valmennus sopii sinulle, jos nämä kolahtavat osittain tai kokonaan:

 • Olet aikuinen mies. Suunnilleen 40-50 -vuotias. (Voit tietysti olla alle 40 tai yli 50 jos muut alla olevat  kriteerit "kolahtavat".)
 • Haluat sporttisemman ulkomuodon, ehkä lisää lihasmassaa / -voimaa.
 • Fyysinen kuntosi on huono tai semi-huono (tai helvetin huono). Siis sellainen, mihin haluat selkeää parannusta.
 • Ruokavaliosi on enemmän tai vähemmän perseellään ja haluat oppia syömään oikein. (ei mitään superfood-höpötystä)
 • Haluat pienemmän mahan
 • Sinulle kelpaisi parempi lihaskunto ja sporttisempi olemus sekä konkreettiset ohjelmat salitreeniin, videoituine ohjeineen.
 • Haluat tiristellä läskiä vyötäröltä syömällä ihan tavallista, omasta lähikaupastasi löytyvää ruokaa, näkemättä jatkuvasti nälkää.
 • Haluat torjua jatkuvan väsymyksen laittamalla elintavat uuteen ojennukseen.
 • Liikuntaharrastuksesi tuppaavat hyytymään hyvän alun jälkeen.
 • Unen laatusi kaipaa kohennusta.
 • VOIT OLLA KUNTOSALILLA TREENAAMISEN SUHTEEN A) täysi noviisi, b) piiiitkältä treenitauolta palaava kaveri tai c) pitkäaikainenkin salilla kävijä, joka on ajautunut pikkuhijaa kuntosalin viihdekäyttäjäksi, jonka tulokset junnaavat paikallaan!

Vielä muutama asia varmennukseksi, missä tapauksessa kannattaa osallistua valmennukseen:

 • Haluat kokeneen ja elämää nähneen koutsin, joka pystyy samaistumaan elämäntilanteeseesi ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi valmennuksen aikana sekä tsemppaa eteenpäin
 • Olet miettinyt ehkä jo pidempään, että "jotain pitäis alkaa tekemään"
 • Haluat samanhenkisen miesporukan tsemppaamaan kanssasi kohti tavoitteita
 • Vaatteesi ovat kutistuneet kaapissa ja vyötärölle on ilmestynyt vararengas
 • Haluat, että ammattimies on suunnitellut aikuisen miehen elämään sopivan ohjelman, jota on helppo noudattaa ja joka jättää tilaa myös muulle elämälle
 • Sinua ei haittaisi, jos luontainen testosteronituotantosi lisääntyisi (kyllä, ylipaino laskee testosteronin tuotantoa ja vastaavasti treenaaminen ja laihtuminen lisää sitä)
 • Kotona istuminen alkaa jo vituttamaan, mietit että aivan sama alkaa parantamaan kuntoa
 • Haluat treenata salilla toimivilla, yksinkertaisilla ja nousujohteisilla treeneillä!

Jos edes muutama noista yllä olevista väittämistä osui sinuun, tämä valmennus on sinulle tehty!

14 päivän rahat takaisin takuu!

Mikäli huomaat kahden ensimmäisen valmennusviikon aikana, ettei valmennus olekaan jostain syystä sinua varten, ilmoita siitä minulle, niin palautan sinulle rahat takaisin!

Osallistuminen on siis 100% riskitöntä! 

Kerron tällä videolla, miten homma toimii!

 

”Valmennusyhteistyömme alkoi jo vuonna 2003 ja jatkuu edelleen vuonna 2022. Tämä kertoo kaiken olennaisen siitä, kuinka tyytyväinen olen Ernon valmennukseen.”

Marcus Grönholm, rallin kaksinkertainen maailmanmestari.

Sanoista tekoihin!

Tämä valmennus toimii “voimansiirtona” sinun hyvien aikomustesi ja toiveidesi sekä lopullisen tavoitteesi välissä. 

Tällä ohjelmalla teet takuuvarmoja, systemaattisia tuloksia treenaamalla järkevästi, inhimillisen treenimäärän sisältävällä ohjelmalla ja samaan aikaan voit syödä maittavaa perusruokaa näkemättä jatkuvaa nälkää!

Ja älä ymmärrä väärin! Tässä ei tosiaankaan olla menossa mihinkään bodauskisoihin! Minä puhun peruskunnosta, lihasvoiman parantamisesta, kohtuullisesta lihasmassan kehityksestä, paremmasta ryhdistä ja terveemmästä & vaivattomammasta arjesta. Sinä käsket ja elämä tottelee.

Tämäkin on pakko sanoa "ääneen". Aina välillä sitä kuulee tarinoita että "kun tekee lumitöitä, halkoja, risusavottaa, ruohonleikkuuta ym niin se kyllä riittää treeniksi." Nyt pitää erottaa kaksi asiaa: Tuollainen arkiaktiivisuus on kyllä erittäin hyvä asia terveydelle, mutta on aivan eri asia kehittää suorituskykyä, vaikkapa hankkimalla voimaa tai lihaskudosta lisää. Siihen tarvitaan systemaattista ja nousujohteista treeniä.  

Se lieveilmiö tässä on se, että saata joutua vaatekauppaan, kun muutut tynnyristä tiimalasiksi... Tule mukaan valmennukseen, niin varmistat että teet oikeita asioita ja saavutat ansaitsemiasi tuloksia. 

Aloita nyt, niin jo 10 viikon päästä vartalosi on sporttisempi & lihaksekkaampi ja mahasta on läskiä lähtenyt kilotolkulla!

Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla

Katso tarkemmat ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen täältä!

Valmennuksen sisältö

 • Valmennuksen kesto 10 viikkoa 
 • Kaksi kuntosaliohjelmaa (vaihtuu puolivälissä)
 • Treenaat valintasi mukaan salilla 2-4 kertaa viikossa.
 • Jokaisesta liikkeestä videoitu ohje
 • Helposti toteutettava ruokavaliomalli sekä lihaskasvuun että rasvanpolttoon
 • Etätuki suljetussa Facebook -ryhmässä. Vastaan kaikkiin kysymyksiin koko 10 viikon ajan!
 • Paljon bonus-materiaaleja viikoittaisten valmennusvideoiden ja muiden sisältöjen muodossa!
 • 14 päivän rahat takaisin takuu!
 • Voit maksaa myös liikuntaeduilla, katso ohjeet klikkaamalla tästä

Kenelle tämä valmennus ei sovi?

Kaikille miehille tämä valmennus ei sovellu, tässä muutama esimerkki:

 • Kilpakehonrakentajaksi haluavalle salijermulle, joka treenaa tai haluaa treenata 7 päivänä viikossa aamuin illoin ilman muuta elämää.
 • Miehelle joka etsii oikotietä tai ihmepilleriä tai haluaa muodikkaan (valheellisesti markkinoidun) dieetin, jossa syödään ihmeellisen nimisiä, Himalajan vuoristosta roudattuja helvetin kalliita superfoodeja.
 • Besserwisserille, jota kiinnostaa omia tuloksia enemmän väittely pienistä nyansseista ja muiden arvostelu
 • Huumorintajuttomalle riidanhaastajalle. Nyt tosiaankin etsitään tavallisia ukkoja, jotka haluavat parempaa kondista ja joille muidenkin onnistuminen on voimavara eikä vitutuksen lähde.

HUOM: En voi painottaa tätä liikaa: Minun valmennuksissani on aina hyvä meininki, keskitymme tekemään tuloksia ja tsemppaamaan toisiamme eteenpäin. Parhaiten tämä valmennus sopii tavalliselle aikuiselle / keski-ikäiselle äijälle, joka ei ole elämänsä kunnossa, mutta haluaa kondista parantaa. Ehkä vyötärölle on kertynyt enemmän tai vähemmän vararengasta, josta halutaan eroon samalla kun lihaksia treenataan atleettisempaan malliin!

TREENI

Tässä valmennuksessa treenataan kuntosalilla 2-4 kertaa viikossa. Treenit ovat yksinkertaisia ja lähtötasoosi sopivia. Treenaaminen on nousujohteista ja turvallista. 

Sillä ei ole mitään väliä, kuinka huonossa kunnossa olet nyt. Mitä huonommassa, sitä parempi! Kehitystä tulee varmasti.

Ohjelma on suunniteltu niin, että aikaa ei tuhraannut monimutkaisten akrobatialiikkeiden opetteluun. :)

RUOKAVALIO

Ainoa toimiva ruokavalio on sellainen, jota pystyt ja haluat noudattaa! Tässä valmennuksessa saat yksinkertaiset ja helposti toteutettavat ruokavaliomallit sekä lihaskasvuun että rasvanpolttoon. Tavoitteen päätätä sinä!

Kaikki tarvittavat ruoka-aineet löytyvät lähikaupastasi.

MESTARIT PALVOVAT PERUSASIOITA

En suosittele sinulle mitään, mitä en itsekään tee tai syö. Tulosta ei tehdä kikkailulla, vaan toimivien perusasioiden laadukkaalla toistamisella ja soveltamisella.

Valmentajasi

Olen Erno Polus, kohta 43-vuotias valmentaja ja perheenisä. Valmennuskokemusta on vähän vajaat 20 vuotta ja elämää on muutenkin nähty. Tiedän kokemuksesta, miltä tuntuu elää kroonisessa univajeessa, ”ruuhkavuosissa” ja muuten vaan keski-iässä. Tajuan varsin hyvin, että kehon vaste treenille ja palautumiskyky on aikuisen arjen kuormituksessa ihan muuta, kuin joskus parikymppisenä.  Olen 100% varma että voin jeesata sinua tavoitteissasi. 

En ole mikään ihan pieni keijukainen. Painoa on reilusti toistasataa kiloa, joten tiedän kyllä varsin hyvin, miltä tuntuu olla raskastekoinen ukko. Aamuisin kroppaa kolottaa sieltä täältä. Tällaista se elämä on. Treenaan salilla keskimäärin 3 kertaa viikossa ympäri vuoden. Tällä saan selän ja niskan jumitukset pidettyä aisoissa ja rauta liikkuu edelleen sen verran, etten ole ihan heikoimmasta päästä ikäluokassani. :)

Tällä hetkellä valmennan enimmäkseen aikuisia miehiä parempaan kondikseen. Lisäksi olen mukana valmentajan roolissa moottoriurheilukuvioissa ja tuotan asiakasyritysten henkilöstöille kaikenlaisia hyvinvointipalveluita.

Olen huono kehumaan itseäni, mutta väitän olevani hyvä koutsi silloin, kun fyysistä kuntoa halutaan parantaa. Olen reilu kaveri, puhun asioista suoraan, käytän paljon huumoria ja kiroilen jonkin verran. Ota tai jätä. :)

Olen aika varma, että olet joskus käyttänyt tällaisen rahan huonomminkin, kuin osallistumalla minun valmennukseeni. Normaalisti yksi live-valmennustapaaminen minun kanssani maksaa yli 100€. Nyt saat pikkurahalla 2,5kk valmennusta. Sinulta tarvitaan vain riittävästi motivaatiota (ja se pieni investointi), minä huolehdin lopusta.

Mutta jos naamani tai juttuni eivät miellytä tai jos kyse on viimeisistä rahoistasi, älä missään nimessä osallistu tähän valmennukseen. On siis tärkeä homma, että osallistuminen tuntuu kaikin puolin hyvältä idealta sinun mielestäsi. Jos osallistuminen tuntuu jo etukäteen veroilmoituksen täyttämiseltä, unohdetaan koko juttu! 

Minkälaisia tuloksia voit odottaa 10 viikossa?

Tietysti 10 viikkoa on lyhyt aika ihmisen elämässä. Noin 2,5 kuukautta. Mutta ei se tarkoita sitä, ettei siinä ajassa voisi tehdä huomattavia ja selkeitä tuloksia!

Lähtötasostasi riippuen, siinä ajassa ehtii tekemään kyllä silmin nähtävästi lihasmassaa ja -muotoa sekä tietenkin voimatasot kasvavat tässä ajassa erittäinkin merkittävästi! Liikkeestä ja lihasryhmästä riippuen voiman kehitys voi helposti olla 30-100% välillä!

Ja tietenkin tuossa ajassa ehtii polttaa ison läjän ihan puhdasta rasvakudosta! Sadat asiakkaani ovat polttaneet opeillani suuriakin määriä rasvaa. 

Jopa yli 10kg rasvanpoltto on täysin mahdollinen tulos samalla kun lihasvoima paranee, jos ylimääräistä on päässyt kertymään reippaammin. Rasvaprosentti voi siis esimerkiksi satakiloisella äijällä tippua jopa 9 prosenttiyksikköä ja se on paljon näin lyhyessä ajassa. Todella paljon.

Lihaskuntopuolella tulosta syntyy nopeasti. Punnerrukset lisääntyvät, askel kevenee ja keho muuttuu atleettisemmaksi. Tulet tekemään tuloksia, joita kaverisi kadehtivat.

Ja kannattaa muistaa, että valmennuksen opit jäävät takaraivoosi loppuelämäksi ja vielä enemmän tuloksia syntyy tuon 10 viikon jälkeen! Mutta mikään näistä ei oikeastaan ole se valmennuksen suurin pitkän aikavälin hyöty.

 

Suurimmat hyödyt tulevat elämänlaadussa, vaikka niitä onkin vaikea lyhyellä tähtäimellä mitata. 

Opit elämäntyylin, joka tuo mukanaan urheilullisen, terveen ja vahvan vartalon!

Tässä karrikoitu esimerkki: Ajatellaan keski-ikäistä miestä, joka muuttuu kaljaa lipittävästä sohvaperunasta aktiivisesti treenaavaksi, terveellisemmin syöväksi, paremmin nukkuvaksi ja viriilimmäksi yksilöksi yksinkertaisten elintapamuutosten seurauksena. Tämän miehen perusarkeen kuuluva päivittäinen vitutus väistyy edes osittain ja tilalle tulee sitä samaa draivia, mitä tunsi joskus vuosituhannen alussa. 

Eli kun yhdistetään "pyhä kolminaisuus"

 1. säännöllinen, nousujohteinen ja hyvin suunniteltu kuntosalitreeni (& arkiaktiivisuus)
 2. maistuva ja samalla tavoitteita tukeva syöminen 
 3. määrällisesti riittävä ja laadullisesti kelvollinen uni & palautuminen

alkaa tapahtumaan pieniä ihmeitä. Kun suorituskyky alkaa paranemaan, lihaskudos lisääntymään, voimat kasvamaan, rasva palamaan ja yleinen fiilis paranemaan, vaikutukset ovat eksponentiaalisia. Jos nyt velat eivät kirjaimellisesti muutukaan saataviksi, tunne kyllä lähentelee sitä. Tulee tunne, että minä käsken ja elämä tottelee. Ei toisin päin.

Juu, tiedän että esimerkki oli kärjistetty, etkä juuri sinä lipitä iltaisin kaljaa sohvan nurkassa, mutta varmasti sait kopin siitä, mitä yritin sanoa. Kun hartiat levenevät ja vyötärö kapenee, se on yksinkertaisesti ihan perkeleen mukavaa!

Omaan 43 vuoden elämääni on mahtunut myös sohvaperuna-aikaa, kumuloitunutta vitutusta, vatsahaavaa, vauva-arkea, lähiomaisen alkoholismia, uniongelmia ynnä muuta aikuisen arkeen kuuluvaa. Tiedän miltä elämä voi tuntua paskimmillaan. Toivottavasti sinä tiedät tai muistat, miltä se voi tuntua parhaimmillaan. Joskus meille käy niin, että kun joku tilanne jatkuu riittävän pitkään, siitä tulee uusi normaali. Tämän takia olen joskus sanonut, että "Elämän ei tarvitse tuntua paskalta. Ei, vaikka se olisi tuntunut siltä jo vuosikymmeniä." Siksi haluan koutsata ihmisiä parempaan kondikseen ja ennen kaikkea parempaan elämänlaatuun.

Mitä jos et aloita nyt?

En nyt halua maalata piruja seinille, mutta mietipä tätä onko kuntosi parantunut viime aikoina, pysynyt ennallaan vai mennyt huonompaan suuntaan?

On todennäköistä, että muutos jatkuu täsmälleen entisellään, ellet tee reipasta suunnan muutosta!

 • Voimat heikkenevät
 • Lihasmassa kuihtuu
 • Paino jatkaa nousuaan, läskiä kertyy lisää
 • Unen laatu heikkenee
 • Seksihalut heikkenevät
 • Rasvamaksa uhkaa
 • Verenpaine nousee
 • Vaatteet kiristävät vääristä kohdista
 • Kesäkunto jää tänä(-kin) vuonna haaveeksi

Tule mukaan valmennukseen, niin pistetään hommat jiiriin!

Tässä vielä muutama palaute ja tulos aiemmilta asiakkailtani!

Saimme juuri päätökseen 8 viikon rasvanpolttovalmennuksen motivoituneiden ukkojen kanssa. Tällaisia tuloksia on odotettavissa minun valmennuksissani. (kaikki n. 35-55-vuotiaita tavallisia suomalaisia miehiä)

"Olet varmasti joskus käyttänyt tällaisen pikkusumman huonomminkin?"

Valmennus pähkinänkuoressa:

 • Saat kirjautumistunnukset verkkoalustalle, josta löytyy kaikki valmennuksen materiaali. Treeniohjelmat, kausiohjelmat, valmennusvideot, ruokavaliomallit...
 • Kaikkeen on selkeät ohjeet ja sinun on helppo "pysyä kärryillä" valmennuksessa. Käytettävissäsi on myös mobiiliaplikaatio.
 • Tavallisen miehen tarpeisiin suunniteltu kuntosaliohjelma, joka etenee nousujohteisesti. Jokaisesta liikkeestä video, joka varmistaa oikean suoritustekniikan. 
 • Ravintovalmennus. Yksinkertainen ja tavoitteisiisi sovellettava ruokavaliomalli, jota noudattaessa sinun ei tarvitse syödä kalliita superfoodeja, vaan ihan tavallista lähikaupastasi löytyvää ruokaa. en yritä myydä sinulle mitään kalliita (tai edes halpoja) lisäravinteita.
 • Suljettu Facebook-ryhmä, jota minä isännöin. Täällä saat siis jatkuvaa asiantuntijatukea kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa valmennuksen aikana. Ryhmässä keskustellaan ja kannustetaan kanssakulkijoita. Minä vastaan kaikkiin kysymyksiin henkilökohtaisesti. Ryhmässä EI puhuta koronasta & politiikasta.
 • Valmennuksen alussa ja lopussa omatoimiset "kuntotestit" ja mittaukset selkeiden ohjeiden mukaan. Näin todennetaan saavutetut tulokset.
 • Viikoittaiset valmennusvideot & tietoiskut liittyen mm. ravintoon, uneen, treeniin ja kaikkiin valmennuksessa esiin nouseviin aiheisiin ja kysymyksiin.

Yleisiä kysymyksiä

 1. Minkälaisia tuloksia pystyn saamaan 10 viikossa? VASTAUS: Lihasvoima kasvaa nopeasti! Lihasmassaakin voit saada useita kiloja. Rasvaa voi polttaa tässä ajassa jopa 8-10kg. Kaikki tämä tietysti riippuen lähtötasostasi ja tietysti omasta panoksestasi valmennuksessa.
 2. Onko pakko treenata salilla? VASTAUS: Kyllä, tämä valmennus perustuu säännölliseen kuntosalitreeniin.  
 3. Montako salitreeniä tehdään viikossa? VASTAUS: Ensimmäisellä puoliskolla suosittelen 2-3 treeniä viikossa ja toisella puoliskolla 3-4 treeniä viikossa.
 4. Kauanko treenit kestävät? VASTAUS: Keskimäärin n. 60min per treeni kaikkine lämmittelyineen. Lisäksi suosittelen luonnollisesti arkiaktiivisuutta ja kevyttä aerobista liikuntaa, johon tarkemmat ohjeet & perustelut löytyvät valmennuksen materiaaleista.
 5. Pitääkö syödä lisäravinteita? VASTAUS: Ei ole pakko. Syödään tavallista lähikaupasta löytyvää ruokaa. Mutta jos haluat optimoida tuloksia lihasmassan ja -voiman saralla, suosittelen ainoastaan heraproteiinia palautumijuomaksi sekä kreatiinia. Monivitamiinia & D-vitamiinia kannattaa syödä ihan yleisen terveyden vuoksi, mutta minä en todellakaan suosittele syömään kymmentä erilaista pilleriä ja jauhetta erilaisia lisäravinteita.
 6. Mitä jos minulla on ruoka-allergioita? VASTAUS: Neuvon tuunaaman ruokavaliota niin, ettei mitään estettä onnistumiselle ole. 
 7. Neuvotko muissa asioissa, kuin treenissä ja ruokavaliossa? VASTAUS: Mahdollisuuksien mukaan kyllä. Puhun paljonkin esimerkiksi unen laadun parantamisesta ja teen siihen liittyvä videoluentokin tulee tässä valmennuksessa. 
 8. Millaisia kuntosalitreenit / -liikkeet ovat vaikeustasoltaan? VASTAUS: Olen suunnitellut treenit niin, että ne sopivat erittäin heikkokuntoiselle vasta-alkajalle / reippaastikin ylipainoiselle miehelle, mutta tarjoavat riittävää haastetta myös hieman parempikuntoiselle. Tämä on mahdollista helpotettujen / vaikeutettujen liikevariaatioiden avulla, sekä vastusta, toistomäärää & palautumisaikoja säätämällä. Teen itse samoja liikkeitä omissa treeneissäni.

"Tulokset tottelevat tekemistä."

Mestarit palvovat perusasioita

Mitä yksinkertaisemmat menetelmät, sitä varmemmin ne toimivat. Tämä valmennus perustuu tutkitusti toimivien perusasioiden tekemiseen laadukkaasti. Aikaa, rahaa ja energiaa ei kannata haaskata turhaan kikkailuun. 

Treenit tehdään kuntosalilla. Kaikkeen fyysiseen harjoitteluun pätee samat lainalaisuudet: Jos halutaan tuloksia, varmistetaan a) sopiva kuormitus, b) säännöllisyys ja c) nousujohteisuus. Ohjelman suunnittelija, eli valmentaja (minä) vastaa tästä omalla ammattitaidollaan.

Liikunnan määrässä ei ole järkeä tehdä niin paljon kuin mahdollista vaan niin vähän kuin on tarpeen. Siis optimaalinen määrä rasitusta, ei maksimaalinen.

Tässä valmennuksessa sinun ei tarvitse tehdä vaarallisia, akrobatiaa vaativia käsiseisontoja, volttisarjoja tai muita sirkustemppuja. 

Ravitsemuksessa ei ole tarpeen ostella kalliita superfoodeja, kymmeniä ravintolisiä ja samaan aikaan kieltäytyä joka toisesta ruoka-aineesta. Tärkeää on keskittyä perusasioihin. Olen tehnyt yksinkertaisen ruokavaliosapluunan, joka skaalautuu tarpeidesi mukaan. 

Rehuja, protskuja, hyvää rasvaa ja hiilihydraatin määrä sopivaksi suhteessa kulutukseen. Jos on allergioita, ne on helppo ottaa huomioon. Mikään ei ole lähtökohtaisesti kiellettyä, mutta määrät ovat olennaisia. Kun syöt oikein, voit polttaa rasvaa näkemättä nälkää ja nauttia samalla ruuan mausta. Tässä valmennuksessa ei siis tarvitse syödä mautonta ruokaa, kieltäytyä kaikesta ja nähdä jatkuvasti nälkää. 

Jos tavoitteesi on lihasmassan kasvatus, huolehditaan siitä että ruokaa tulee riittävästi  ja makrojakauma on oikea.

Sitten sparrataan muut elintapa-asiat kuntoon, niin se on siinä.

Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla

Katso tarkemmat ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen täältä!

”Ernon valmennuksen avulla pitkään jatkunut Mä teen ne vatsat huomenna -selittelyn jälkeen on alkanut myös tapahtumaan. Tuloksia on syntynyt niin kehonkoostumuksen kuin suorituskyvynkin puolella”

Petri Kiikka, hallituksen puheenjohtaja Sontek Oy

Tiivistelmä

 1. Valmennus kestää 10 viikkoa 
 2. Saat tunnukset verkkoalustalle, johon kaikki valmennuksen materiaalit avautuvat. Myös mobiiliaplikaatio on käytössä.
 3. Saat miehille suunnitellun, nousujohteisen ja helposti toteutettavan kuntosaliohjelman, joka vaihtuu valmennuksen puolivälissä. Jokaiseen liikkeeseen videoidut ohjeet.
 4. Saat ruokavaliomallin, jota on helppo noudattaa ja varioida materiaalien ja valmentajan avulla. Energiamäärän sanelee tavoitteesi.
 5. Saat viikoittaiset valmennusvideot & tietoiskut, jotka helpottavat elintapamuutosta
 6. Pääset valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, jossa koutsi vastaa kaikkiin kysymyksiin ja jossa tsemppaamme toisiamme
 7. Tavoitteet ovat (joko kaikki tai osa näistä): a) lihasmassan kasvatus, b) lihasvoiman kasvatus, c) rasvanpoltto, d) yleiskunnon parannus, e) elämänlaadun eksponentiaalinen kohentuminen.

14 päivän rahat takaisin takuu!

Mikäli huomaat kahden ensimmäisen valmennusviikon aikana, ettei valmennus olekaan jostain syystä sinua varten, ilmoita siitä minulle, niin palautan sinulle rahat takaisin!

Kysy lisätietoja:

Laita viestiä, jos jokin jäi epäselväksi tai muuten mietit, sopiiko valmennus juuri sinulle: [email protected]

Koko paketti:

 • Valmennuksen kesto 10 viikkoa
 • Kaksi kuntosaliohjelmaa (vaihtuu puolivälissä)
 • Treenaat valintasi mukaan salilla 2-4 kertaa viikossa
 • Jokaisesta liikkeestä videoitu ohje
 • Helposti toteutettava ruokavaliomalli sekä lihaskasvuun että rasvanpolttoon
 • Etätuki suljetussa Facebook -ryhmässä. Vastaan kaikkiin kysymyksiin koko 10 viikon ajan!
 • Paljon bonus-materiaaleja viikoittaisten valmennusvideoiden ja muiden sisältöjen muodossa!
 • 14 päivän rahat takaisin takuu!
 • Voit maksaa myös liikuntaeduilla, katso ohje klikkaamalla tästä

Kiinnostuitko?

Valmennus on nyt käynnissä ja seuraava alkaa pian!

Haluatko saada ilmoituksen, kun seuraavaan valmennukseen voi päästä mukaan etuhinnalla? Jätä sähköposti, niin ilmoitan sinulle! Huom! Tämä ei sido sinua mihinkään.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi, annat minulle luvan lähettää sinulle sähköpostia.

Sivuston ylläpitäjän yhteystiedot: [email protected]