Herätä naiseuden sisäinen supervoimasi! ❤️

Ilmainen Herätä naiseuden sisäinen supervoimasi -miniverkkokurssi:

Herättele kehosi ja mielesi sisäiset voimavarat ja nauti naiseudestasi täysillä!

Tule mukaan tekemään ryhtiliike niin fyysisesti kuin energeettisestikin! Tällä ilmaisella minikurssilla johdatan sinut kohti uljasta, ryhdikästä olemusta, parempaa itsemyötätuntoa sekä ennen kaikkea nautinnollisempaa elämää naisena.

Tilaamalla ilmaisen minikurssin annat meille luvan lähettää sinulle sähköpostia. Pääset listalta pois koska tahansa.

TULE MUKAAN!

Saat 4 voimaannuttavaa harjoitusta:

 

Lantionpohja - herätä sisäiset supersankarilihakset

Herätä lantionpohjan supersankarilihakset ja rakenna perusta keskivartalolle ja sisäiselle tuelle.

 

Sakraalikeskus - laita luovuutesi virtaamaan

Laitetaan luovuuden ja seksuaalienergian keskus liikkeelle!

 

Itsemyötätunto - lempeämmän asenteen voima

Opi rakastamaan ja hyväksymään itseäsi juuri sellaisena kuin olet, sillä jokainen nainen ansaitsee tuntea itsensä kauniiksi ja arvokkaaksi.

 

Nautinto - herkkumeditaatio

Pääset kokeilemaan, miltä läsnä oleva, nautiskeleva herkuttelu tuntuu.

IHANA TAVATA SINUT! 😍

Olen Jenny Söderström, jooganohjaaja, fysioterapeutti, pilatesohjaaja & naisten voimaannuttaja

Olen pienestä pitäen tiennyt haluavani työskennellä ihmiskehon parissa. Intohimoni on syventää ymmärrystäni kehon uskomattomasta viisaudesta, josta nykytutkimuksen mukaan huomaamme ymmärtävämme vieläkin vain pintaraapaisun verran. Uteliaisuuteni on ohjannut minua hierojan ammattitutkinnon kautta fysioterapeutiksi, joogan opettajaksi, pilates- ja laitepilatesohjaajaksi, joogaterapeutiksi, sekä uusimpana spiraalistabilaation pariin. 

Kuulen työssäni paljon hätähuutoja teiltä upeilta naisilta ja se satuttaa minua aina yhtä paljon; että emme riitä, olemme muka huonompia, rumempia tai muuten vajaavaisempia kuin muut... Haluan vilpittömästi auttaa teitä upeita naisia katsomaan itseänne peilistä rakastavin ja hyväksyvin silmin. Haluan, että jokaisen naisen itseensä kohdistuva sisäinen puhe olisi kannustavaa, myötätuntoista sekä rakastavaa.

Tällä minikurssilla ohjaan sinua 4 upean harjoituksen kautta kohti itsemyötätuntoa, ryhdikästä ja elinvoimaista kehoa, nautinnollista elämää sekä naiseuden maagista supervoimaa.

Sinulla on yksi elämä, yksi keho - käytä se hyödyksesi!

Jennystä sanottua:

"Jennyn pilatestunnit ovat auttaneet minua kuntoutumaan raskaudesta. Yksilövalmennuksessa Jenny on tarkalla tyylillään löytänyt kehoni heikkoudet ja vinoudet, ja niitä on lähdetty yhdessä korjaamaan. Online-ryhmätunnit olivat korona-kevään pelastus, ne rytmittävät viikkoa hyvin ja olo on hyvä!"

"Olin etsinyt pitkään apua mm. lihasepätasapainoni korjaamiseen ja olen niin onnellinen, että löysin Jennyn. Hänellä on vahva ammattitaito fysioterapiasta, pilateksesta sekä joogasta, jonka takia hänellä on kokonaisvaltainen ymmärrys fyysisistä kuin hermostollisista kokonaisuuksista."

"Suuret ja lämpimät kiitokset ihanista jumppatunneistasi! Tunnit ovat ihania, auttaneet jaksamaan ja korjaamaan lysähtäneessä työasennossa vinksahtaneita niveliä takaisin normaaliasentoihin."

Katso maksuton minikurssi! ❤️