Haaste alkoi 20.11. vielä ehdit mukaan!

"Hyppää nautinnolliselle matkalle kohti myötätuntoisempaa asennetta ja energisempää oloa" 

Tällä 30 päivän matkalla heittäydymme tutkimaan meitä madaltavia ajatus- ja toimintamalleja ja avaudumme rohkeasti uudelle tasolle! Anna elämäsi täyttyä kiitollisuudella, kasvata myötätuntoista asennetta itseäsi kohtaan, opi asettamaan rajasi ja unelmoimaan isosti! 

Luomme voimaa niin kehon kuin mielen tasolle ja kohotumme lähemmäs sitä uskomatonta potentiaalia johon meidät naisina on luotu! 

30 päivän Rakastu itseesi -haaste alkaa ma 20.11.

Jälki-ilmoittautumiset 119€ hinnalla (norm. 199€) ovat voimassa enää su 26.11. klo 23.59 asti!

Nainen, oletko sinäkin ajatellut joskus mielessäsi, ettet kelpaa sellaisena kuin olet?

Että olet huonompi kuin muut?

Että et riitä?

Että arki tukahduttaa nautinnollisuuden?

Että välillä tunnet olevasi maailman huipulla ja toisessa hetkessä rotkon pohjalla?

Et ole yksin.

Naiseen kohdistuvat odotukset ovat täysin epäinhimilliset. Samalla kun (usein alitajuisesti) yritämme survoutua johonkin ulkoa määriteltyyn keinotekoiseen, ei kenellekään sopivaan muottiin, pitäisi suoriutua työstä, perhe-elämän yhteensovittamisesta, ja näyttää ihanan rennolta.

Tiedän siis tasan tarkkaan miltä sinusta tuntuu, sillä elämä on koetellut minuakin niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Minun oli vaikea hyväksyä sitä, että voin huonosti, olin ahdistunut, olin epävarma itsestäni, kehostani. Stressaannuin helposti ja tunsin olevani jotenkin huonompi kuin muut.

Teen töitä naisten parissa ja kuulen näitä vastaavia ajatuksia jatkuvasti teiltä upeilta naisilta. 

Mutta sen ei pitäisi mennä niin. Sen ei tarvitse mennä niin.

Olen jo vuosikymmenien ajan etsinyt helpotusta vaikeaan oloon ja ahdistukseen. Aloin etsimään yhteyttä elämän syvimpään olemukseen joogasta, joogaterapiasta, meditaatiosta, tantrasta ja erilaisista kehollisia harjoituksista.

Olen ymmärtänyt, että mitä tietoisemmiksi näistä epäterveistä ajatusmalleista tulemme, pystymme vaikuttamaan niihin itse ja yhdessä!

Omien ja asiakkaitteni kokemusten kautta olen kehittänyt menetelmän, joka auttaa näissä haasteissa. Tämä menetelmä auttaa asettumaan uhriutumisen sijaan kiitollisuuden tasolle, lisää myötätuntoa itseä ja muita kohtaan sekä auttaa oivaltamaan kuinka voimme helppojen harjoitteiden avulla vaikuttaa kehomme ja hermostomme kautta mielialaamme ja energiatasoomme.

Ja mikä parasta, se auttaa meitä nauttimaan näistä upeista ja täysin ainutlaatuisista kehostamme aivan uudella tasolla! Se auttaa arvostamaan itseäsi, välittämään itsestäsi ja huomioimaan omat tarpeesi. Se auttaa sinua rakastumaan itseesi ja elämääsi!

Nainen, haluan auttaa sinuakin että itseesi kohdistuva sisäinen puhe olisi kannustavaa, myötätuntoista sekä rakastavaa. Haluan vilpittömästi auttaa sinua pystymään katsomaan itseäsi peilistä rakastavin ja hyväksyvin silmin.

Lähdetään yhdessä, hyvässä porukassa herättelemään ne kehossa ja mielessä piilevät sisäiset voimavarat. Rakastutaan itseemme uudelleen. 🤍

Haluan mukaan tähän rakkauden täyteiseen haasteeseen. ✨

Jälki-ilmoittautumiset 119€ hinnalla (norm. 199€) ovat voimassa enää su 26.11. klo 23.59 asti!

Klikkaa vain painiketta alta ja pääset valitsemaan maksutapasi (myös liikuntaedut käyvät).

Kyllä, haluan mukaan haasteeseen!

Mikä on Rakastu itseesi -menetelmä?

Tämä menetelmä yhdistää fyysisen kunnon, energianhallinnan, ajatusmallit ja nautinnon yhdeksi upeaksi, voimaannuttavaksi kokonaisuudeksi:

1. Fyysinen voima

Tässä osiossa herätämme kehomme fyysistä voimaa täsmäliikesarjan avuin. Olemme vahvasti kokonaisvaltaisia otuksia. Jos fyysinen kehomme ei saa liikettä, ei myöskään meissä jokaisessa oleva vitaali elämänenergia liiku. Idän filosofioissa on tuhansia vuosia ymmärretty kehon ja mielen ja energian vahva yhteys ja pikkuhiljaa tämä alkaa tulla myös arkipäiväiseksi ymmärrykseksi tässä ajassa. Herättelemme näissä harjoituksissa mm. lantionpohjan tuen ja keskivartaloa tukevat rakenteet virtaavan joogaharjoituksen avuin.

2. Energeettinen voima

Herätetään tantristen harjoitusten avuin tietoisuutta energiakeskusten olemassaolosta ja niihin vaikuttamisesta. Saat itsellesi upean liikesarjan, joka käy läpi naisen keholle tärkeimmät energiakeskukset ja laittaa elämänvirran liikkeelle! Koe USKOMATON vireys, minkä tämä harjoitus saa aikaiseksi!

3. Ajatusmallit

Ajatusmallimme vaikuttavat siihen, kuinka koet itsesi ja maailman ympärilläsi ja kuinka annat sen vaikuttaa itseesi. Ajatusmallien muovaaminen auttaa sinua hellittämään itsekritiikkiä, muuttamaan negatiiviset ajatusmallit vähemmän negatiivisiksi, ehkä jopa positiivisiksi ja voimaannuttaviksi. Tulet huomaamaan, kuinka myötätuntosi itseäsi kohti kasvaa, kuinka yhä useammin näet kiitollisuuden aiheita elämässäsi ja kuinka vastoinkäymiset kääntyvätkin hiljalleen upeiksi mahdollisuuksiksi. Opit myös asettamaan napakammat rajat, sekä unelmoinnin elämää transformoivan vaikutuksen!

4. Nautinto

Nykyisin työelämä ajaa monia meitä tappotahtiseen suorittamiseen. Tämän kaltaisessa hektisessä elämänrytmissä tilaa oikeasti läsnäolevalle olemiselle ja nautinnolle ei juurikaan jää. Nautinto on kehomme superlääke! Nautinnon stressiä hellittävä vaikutus on balsamia soluillemme. Opettelemme tässä osiossa lisäämään nautinnollisuutta arkeemme pienin harjoituksin. Mitä enemmän teemme nautintoa tuottavia harjoituksia, sitä nopeammin myös kehosi pääsee tälle nautinnollisuuden tasolle.  Elämä on tehty nautittavaksi, let's enjoy the ride!

Me olemme kokonaisvaltaisia otuksia, ja suurin muutos tapahtuu sinussa, kun huomioimme kaikki nämä neljä. Ei riitä, että huolehdimme vain yhdestä näistä osa-alueista.

Tässä haasteessa paneudumme jokaiseen näistä alueista helppojen viikoittaisten täsmäharjoitteiden avulla. 

Mitä itseensä rakastuminen tarkoittaa ja miltä näyttää itseään rakastava nainen?

Muut ihmiset elämässäsi vaihtuu, mutta sinä olet AINUT, joka pysyy mukanasi aivan koko elämäsi. Suhde itseesi on näin ollen tärkein suhteesi kaikista!

Itsensä rakastaminen on kaukana egoistisestä itserakkaudesta. Itsensä rakastaminen on oman itsensä arvostamista, itsestään välittämistä, ja omista tarpeista ja toiveistaan huolehtimista. 

Se on aito välittämisen tunne. Se kumpuaa syvältä sisältä ja on aina yhteydessä yhteisöllisyyden ymmärtämiseen. Kukaan ei pärjää täällä yksin. Mitä enemmän maailmassa on itsestään huolta pitäviä, itseään syvästi rakastavia ihmisiä, leviää myös kyky hyväksyä, jopa rakastaa muita ihmisiä ympärilläsi.

Pitämällä huolen itsestäsi, ymmärtämällä itseäsi ja omia tarpeitasi teet palveluksen myös ympäristöllesi.

Itseään rakasta ja itsensä hyväksyvä ihminen säteilee hyvää oloa ja myötätuntoista asennetta myös ympäristöön, mikä on kulovalkean lailla leviävä energia. 

Itsensä rakastumisen vahvistuminen näkyy siis ympäristössäsi ja yhtäkkiä huomaat, kuinka kohtaat yhä ihanampia, rakkaudellisempia ja kohottavampia ihmisiä ja asioita!

Ja kaiken tämän upeuden kääntöpuolena itseään rakastava nainen ymmärtää, että aina ei ole helppo rakastaa itseään. Välillä iskee lamaannus, itseinho ja ahdistus. Ja tämä on täysin ok ja nämä vaiheet menevät ohi.

Mitä syvemmin rakastut itseesi, osaa olla myös armollisempi näitä vaikeita tuntemuksia kohtaan. Ja sitä paitsi, tämänkin vuoksi meillä on toisemme! Ympärilläsi on meitä muita, jotka tasan ymmärtävät nämä vaiheet ja auttavat sinut takaisin jaloillesi ja rakkaudelliseen tilaan itsesi kanssa.

Harjoitellaan tätä yhdessä 30 päivän rakastu itseesi -haasteessa. 

Muista että: Olet rakas. Olet tärkeä. Olet riittävä. Olet täysin ainutlaatuinen.

Sopiiko tämä haaste minulle?

Tämä haaste sopii erityisen hyvin sinulle, jos...

💫 Sinusta tuntuu, että olet jumissa ja eristyksissä oman elämäsi kanssa

💫 Tunnet itsesi usein riittämättömäksi ja jotenkin huonommaksi kuin muut 

💫 Haluat saada elämääsi lisää iloa, energiaa ja syvempää sisältöä

💫 Kaipaat uutta nostetta ja hehkua elämääsi

💫 Haluat oppia rentoutumaan paremmin ja saada lisää mielenkirkkautta

💫 Haluat elää ilman häpeää ja nauttia itsestäsi ja upeasta naiseudestasi juuri sellaisena kuin olet

Rakastu itseesi 30 päivän haaste -40% jälki-ilmoittautumiset käynnissä

Hintasi nyt 119€ (norm. 199€)

Voimassa su 26.11. klo 23.59 asti.

 • Kesto 30 päivää, jonka aikana valjastamme kehomme ja mielemme sisällä piilevät valtavat, uinuvat voimavaramme.
 • Viikoittaiset harjoituksen fyysiseen voimaan, energeettiseen voimaan, ajatusmalleihin ja nautintoon.
 • Materiaalit ovat video-, teksti- ja äänimuodoissa
 • Voit käydä haastetta kiirehtimättä omaan tahtiisi
 • Saat pääsyn materiaaleihin koko haasteen ajan + 4 viikkoa haasteen päättymisen jälkeen.
 • Valmentajan etätuen koko 30 päivän ajan sekä muiden kanssanaisten vertaistuen suljetussa keskusteluryhmässä
 • Ilmaisena bonuksena saat kaupan päälle 99€ arvoisen “Eroon alaselkäjumeista” -harjoitusohjelman.
 • Myös liikuntaedut käyvät maksuvälineenä: Edenred, Epassi ja Smartum.
 • 14 päivän rahat takaisin takuu tekee osallistumisestasi riskitöntä 

Haaste alkoi 20.11. vielä ehdit mukaan!

Haluan mukaan haasteeseen!

“Tietoisuus kehosta selvästi nousi ja hengitysharjoitus toimi hyvin, kiitos varsinkin kun muistutit, että kyse ei ole suorituksesta.”

“Sinusta huokuu lempeys, lämpö sekä innostuneisuus aiheeseen. Sinulla on miellyttävä ääni, kun ohjaat harjoitteita. Henkilökohtaisesti. Hienon paketin olet kehittänyt ja vie naiseuden nautinnon sanomaa eteenpäin

“Harjoitus sopii mielestäni parhaiten naisille, joilla minäkuva ja itsetunto kaipaavat vahvistusta ja boostia. Kaiken kaikkiaan harjoitus oli hyvä ja selkeä. Olet todella hyvä ohjaamaan ja innostat muita osallistumaan.”

Mitä voit odottaa tältä haasteelta?

✨ Tulet olemaan elinvoimaisempi, energisempi ja myötätuntoisempi itseäsi kohtaan.

✨ Tulet huomaamaan, kuinka itsevarmuutesi kasvaa ja kuinka näet uusia mahdollisuuksia ympärilläsi.

✨ Sinulla on valtavasti enemmän energiaa päivissäsi, jotka kantavat pitkälle iltaan.

✨ Löydät nautinnon aiheita pienistäkin asioista ja ennen kaikkea, opit hemmottelemaan elämäsi tärkeintä ihmistä - eli itseäsi.

✨ Stressitasosi laskevat ja huomaat miten paljon rennompi olet - päivät eivät tunnu enää pelkästään hampaat irvessä suorittamiselta.

✨ Ravistelet tunkkaisia ajatusmallejasi, jonka seurauksena uskallat mennä rohkeasti kohti unelmiasi. 

 

Kaikesta huolimatta sinulla voi silti olla vastalauseita tai olettamuksia. Murretaan niistä muutamia:

“Minulla ei ole aikaa tähän haasteeseen."

Ymmärrämme kiireesi, ja siksi olemme suunnitelleet haasteemme joustavaksi. Voit suorittaa sen omassa tahdissasi ja valita ajankohdan, joka sopii sinulle parhaiten. Tämä haaste on investointi omaan hyvinvointiisi, ja se auttaa sinua löytämään aikaa itsellesi ja energiallesi.

"Olen epävarma, voinko pysyä mukana."

Et ole yksin tässä. Tarjoan ohjausta koko matkasi ajan suljetussa ryhmässämme. Meidän yhteisömme tukee toisiaan, ja voit jakaa kokemuksesi muiden osallistujien kanssa. Kuten edellisessä kohdassa sanoin, mikään kiire ei ole. Tätä haastetta EI suoriteta.

 

"Tämä kuulostaa liian kalliilta."

Olemme varmoja, että tämä haaste on investointi itseesi, mutta olemme myös tietoisia budjettisi rajoituksista. Mieti, olisiko tuo hintansa väärti jos kumoaisit rajoittavia uskomuksia, jotka ovat olleet blokkinasi, saat lisää rentoutta ja nautintoa elämään, olet myötätuntoisempi itseäsi ja muita kohtaan ja saisit valtavasti lisää energiaa. 

 

"En ole vielä valmis tähän, ehkä myöhemmin."

Pysyminen samassa tilanteessa harvoin auttaa sinua pääsemään eteenpäin. Elämä on lyhyt, ja tämä haaste tarjoaa mahdollisuuden aloittaa matkasi kohti rakastavampaa itseäsi nyt. Myöhemmin ei ehkä koskaan tule, joten miksi et aloittaisi muutosta tänään?

 

Mitä kaikkea tähän 30 päivän  haasteeseen kuuluu?

1. Valmentajan etätuki ja muiden kanssanaisten vertaistuki suljetussa ryhmässämme

Tämä matka käydään YHDESSÄ. Nyt meidän naisten on aika kerääntyä yhteen, jakaa meitä jarruttavia ajatuksia, murskata arvostelu väliltämme ja kohottaa toinen toisiamme. Muutos lähtee meistä.

Minä olen tukenasi koko haasteen ajan. Voit kysyä kysymyksiä suljetussa ryhmässämme ja minä autan sinua parhaani mukaan.

2. Helpot fyysiset harjoitteet kehosi vahvistamiseen

Jos fyysinen kehomme ei saa liikettä, ei myöskään meissä jokaisessa oleva vitaali elämänenergia liiku. Herättelemme tässä osiossa kokonaisvaltaisen virtaavan joogasarjan avuin mm. lantionpohjan tuen ja keskivartaloa tukevat rakenteet.

3. Helpot harjoitteet energiakeskustesi herättelyyn

Tantrisen perinteen chakra-käsite toimii näiden harjoitusten taustana. Naisen kehossa tietyt keskukset ovat luonnostaan toisia aktiivisempia. Tässä osiossa teemme energiakeskuksiamme aktivoivan herättävän ja villinaisen aktivoivan liikesarjan!

4. Helpot harjoitukset ajatusmallien muokkaamiseen

Näillä harjoituksilla hellitämme itsekritiikkiä ja näin vapauttaa suunnaton määrä voimavaroja positiiviseen. Opettelemme näkemään kiitollisuutta, lisäämään itsemyötätuntoa, asettamaan terveet rajat, sekä unelmoimaan isosti!

5. Helpot harjoitukset nautinnon lisäämiseen elämässäsi

Ilman nautintoa, elämä tuntuu vain karulta suorittamiselta. Näillä harjoituksilla opettelemme löytämään nautinnon aiheita arjessa pienistäkin asioista.

Nautinnon vaikutukset aivoihin ja hermostoomme ovat täysin ainutlaatuiset ja mitä enemmän pystymme HYVÄLLÄ OMALLATUNNOLLA nauttimaan esim. pienistä herkkuhetkistä, kosketuksesta, levosta, vapautamme hyvänolon hormoneita ja laskemme stressitasoja ja kehomme ja mielemme voi paremmin.

6. LIVE-lähetys haasteen lopussa, jossa pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä

Haasteen lopussa pidän noin tunnin mittaisen LIVE-lähetyksen, jossa vedämme vielä koko haasteen yhteen ja voit tulla kysymään jotain jos joku mietityttää. LIVE:n tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Niin ja yksi juttu vielä. Kun toimit nyt, saat kaiken yllä olevan sekä tämän…

 

99€ arvoinen BONUS: Eroon piinaavista alaselkäjumeista!


Alaselkäjumit ovat yksi tämän päivän istumatyöläisten yleisimmistä vaivoista. Tiedän itsekin kokemuksesta miten lamaannuttavia nämä kivut ovat… on ollut aikoja kun en saanut edes sukkia jalkaan koska kivut olivat niin kovia!

Kaikki muuttui kun tutustuin siihen, miten hermoston rauhoittamisella voimme itse vaikuttaa kipuihin ja jumeihin. Ratkaisu ei ollutkaan uudet venyttelyliikkeet. Pääsin tällä eroon kokonaan alaselkäjumeista ja olen auttanut monia asiakkaitani tekemään samoin. 

Miten sinäkin voit päästä eroon piinaavista alaselkäjumeista?

Eroon alaselkäjumeista kurssilla opit uniikin menetelmän, jossa:
 1. Aktivoimme hermostomme rennon osa-alueen, laskemme kierrokset ja annamme selän rakenteille tilaa.
 2. Teemme lempeää liikettä. Tutustumme tietoisen liikkeen kautta oman kehon kireyksiin ja niitä lempeästi venyttävään liikkeeseen.
 3. Laitamme hikipisarat vierimään hallittujen ja viisaasti valittujen liikkeiden kautta. Näillä täsmäharjoitteilla vahvistat alaselkää tukevia lihaksia ja rakenteita.

HUOM. Tämä harjoitusohjelma on erillinen bonus tästä haasteesta eikä se kuulu haasteen varsinaisiin materiaaleihin. Tämä on minun lahjani sinulle kun lähdet mukaan. ❣️

Tiedän, että siellä on paljon naisia, jotka kärsivät näistä jumeista ja kivuista. Tämän harjoitusohjelman avulla, voit päästä niistä eroon.

Saat tämän aivan ilmaiseksi, kun lähdet mukaan haasteeseen.

Kyllä! Haluan mukaan 30 päivän rakastu itseesi haasteeseen!

Jälki-ilmoittautumiset 119€ hinnalla (norm. 199€) ovat voimassa enää su 26.11. klo 23.59 asti!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

100% tyytyväisyystakuu

 

Mietityttääkö sinua? Jos olet 14 päivän jälkeen sitä mieltä, ettei haaste olekaan sinulle, laita vain viestiä niin saat rahasi takaisin. Tämä on investointi hyvinvointiisi jossa et voi hävitä.
IHANA TAVATA SINUT! 😍

Olen Jenny Söderström, joogaterapeutti, jooganohjaaja, fysioterapeutti, pilatesohjaaja, seksologi & naisten voimaannuttaja

Olen lapsesta saakka ollut inspiroitunut luonnosta, kehollisuudesta, jopa henkisestä ulottuvuudesta. Kuitenkin voin nuorena usein huonosti. Vaikka elämässäni kaikki oli hyvin, oli taustalla usein painava ahdistus, jota en oikein osannut selittää. Olin todella epävarma kehostani, stressaannuin helposti, sekä tunsin liian usein olevani jotenkin huonompi kuin muut.

Purin ahdistustani hulluun treenaukseen, sekä kontrolloin syömistäni. Lopulta sairastuin syömishäiriöön.

Vuosikymmeniä olen etsinyt helpotusta ahdistukseeni ja yhteyttä elämän syvimpään olemukseen joogasta, joogaterapiasta, meditaatiosta, tantrasta ja erilaisista kehollisia harjoituksista. Olen opiskellut kehon toimintaa fysioterapeutin koulutukseni kautta, mielen ja kehon saumatonta yhteyttä joogan ja joogaterapian työkaluin, sekä oppinut ihmisyydestä seksuaalisuuden kautta tantran ja seksologian koulutusten parissa.

Ja vaikka olen vielä matkalla, on nämä menetelmät antaneet vastauksia elämän isoihin kysymyksiin, lisänneet myötätuntoa itseni ja muita kohtaan, sekä auttaneet minua oivaltamaan kuinka voimme tietyin helpoin harjoittein vaikuttaa kehon ja hermostomme kautta mielialaamme, sekä energiatasoomme.

Jennystä sanottua:

"Jennyn pilatestunnit ovat auttaneet minua kuntoutumaan raskaudesta. Yksilövalmennuksessa Jenny on tarkalla tyylillään löytänyt kehoni heikkoudet ja vinoudet, ja niitä on lähdetty yhdessä korjaamaan. Online-ryhmätunnit olivat korona-kevään pelastus, ne rytmittävät viikkoa hyvin ja olo on hyvä!"

"Olin etsinyt pitkään apua mm. lihasepätasapainoni korjaamiseen ja olen niin onnellinen, että löysin Jennyn. Hänellä on vahva ammattitaito fysioterapiasta, pilateksesta sekä joogasta, jonka takia hänellä on kokonaisvaltainen ymmärrys fyysisistä kuin hermostollisista kokonaisuuksista."

"Suuret ja lämpimät kiitokset ihanista jumppatunneistasi! Tunnit ovat ihania, auttaneet jaksamaan ja korjaamaan lysähtäneessä työasennossa vinksahtaneita niveliä takaisin normaaliasentoihin."

Rakastu itseesi 30 päivän haaste -40% jälki-ilmoittautumiset käynnissä

Hintasi nyt 119€ (norm. 199€)

Voimassa vain su 26.11. klo 23.59 asti.

 • Kesto 30 päivää, jonka aikana valjastamme kehomme ja mielemme sisällä piilevät valtavat, uinuvat voimavaramme.
 • Viikoittaiset harjoituksen fyysiseen voimaan, energeettiseen voimaan, ajatusmalleihin ja nautintoon.
 • Materiaalit ovat video-, teksti- ja ääni- muodoissa
 • Voit käydä haastetta kiirehtimättä omaan tahtiisi
 • Saat pääsyn materiaaleihin koko haasteen ajan + 4 viikkoa haasteen päättymisen jälkeen.
 • Valmentajan etätuen koko 30 päivän ajan sekä muiden kanssanaisten vertaistuen suljetussa keskusteluryhmässä
 • Ilmaisena bonuksena saat kaupan päälle 99€ arvoisen “Eroon alaselkäjumeista” -harjoitusohjelman.
 • Myös liikuntaedut käyvät maksuvälineenä: Edenred, Epassi ja Smartum.
 • 14 päivän rahat takaisin takuu tekee osallistumisestasi riskitöntä 

Haaste alkoi 20.11. vielä ehdit mukaan!

Haluan mukaan haasteeseen!

Tulethan mukaan rakastumaan itseesi? Odotan jo innolla että pääsen tapaamaan sinut. ✨

Nainen, rohkene tulla mukaan. Tiedän kokemuksesta, miten vaikea muutoksen tekeminen voi olla. Muutokset esimerkiksi omiin ajatusmalleihin voivat tuntua pelottavilta, mutta ne ovat tie kohti elinvoimaista, rohkeaa ja itseä rakastavaa sinua.

Lupaan sinulle, ettet tule jäämään missään vaiheessa yksin - minä ja muuta naiset olemme tukenasi koko matkan ajan.

Anna tämän olla sinun tilaisuutesi löytää se sisäinen kipinäsi, se uinuva voima, joka on kaikki nämä vuodet ollut tukahdutettuna kiireen, stressin ja huonontuneen itsetunnon alla.

Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus kaivaa se voima esiin ja nousta uuteen kukoistukseen.

Tule mukaan viemään yhdessä tätä rakkauden ja naiseuden nautinnon ilosanomaa eteenpäin. 

Usein kysytyt kysymykset

P.S. Nopea yhteenveto siitä, mistä Rakastu itseesi -haasteessa on kysymys

 

Tämän 30 päivän aikana matkustat itseesi.

Vapautamme mielemme ja kehomme sisällä piilevät voimavaramme täsmäharjoitteiden avulla.

Näiden tuloksena sinusta tulee ryhdikkäämpi, elinvoimaisempi, energisempi, itsevarmempi, myötätuntoisempi ja kiitollisempi.

Tämä haaste on tarkoitettu naisille, jotka ovat kyllästyneitä elämään tasapaksua suorittavaa elämää. Tämä on naisille, jotka tuntevat olonsa pieneksi, huonommaksi kuin muut. Tämä on naisille, jotka haluavat enemmän.

Saat käyttöösi minun elämääni mullistaneen 4- osaisen menetelmän, joka koostuu fyysisestä voimasta, energeettisestä voimasta, ajatusmalleista ja nautinnosta.

Yhdessä nämä luovat vaikuttavan kokonaisuuden, jonka seurauksena positiiviset vaikutukset elämässäsi ovat väistämättömiä.

Saat joka viikko jokaisesta osa-alueesta helpon 5-15 minuutin harjoituksen. Voit edetä omaan tahtiisi ja tehdä harjoituksen oman aikasi puitteissa. Tätä haastetta ei suoriteta.

14 päivän tyytyväisyystakuu tekee osallistumisestasi riskitöntä. Tämä on investointi omaan hyvinvointiisi jossa et voi hävitä.

Me naiset ansaitsemme enemmän. On aika lopettaa itsemme pienentäminen ja ottaa askel kohti elämää jossa voimme antaa villinaisen herätä! Otetaan askel kohti elinvoimaista, iloista, myötätuntoista ja hehkuvaa naiseutta.

Minä olen tukenasi koko haasteen ajan suljetussa ryhmässämme, joten voit olla varma, ettet tule jäämään yksin.

En malta odottaa, että pääsen tapaamaan sinut.

Kiitos, kiitos, kiitos.

Tästä pääset mukaan.