KEHON TUUNAUSSARJA

Saliohjelmapaketti tavalliselle ihmiselle, joka haluaa nopeasti atleettisemman ulkomuodon!

Saat varmoja tuloksia treenaamalla järkevästi 2-4 kertaa viikossa.

 • Oli tavoitteesi sitten kehonmuokkaus, kiinteytyminen, lihasten kasvatus, sporttisempi ulkomuoto, tämän ohjelman avulla onnistut.
 • Ohjelman tarkoitus ei ole muuttaa sinua himotreenaajaksi tai kehonrakentajaksi, vaan sen tarkoitus on jeesata sinua parempaan kuntoon niin, että elämästä tulee kevyempää, näytät paremmalta peilissä ja pääset eroon heikon lihaskunnon tuomista lieveilmiöistä.
 • Yli 20 vuoden valmennuskokemuksella pidän huolen että saat a) sopivan kuormituksen b) säännöllisyyttä treeneihisi c) nousujohteisuutta
 • Lupaan, että tällä ohjelmalla saat mahdollisimman suuren hyödyn ajastasi jonka käytät kuntosalilla.
 • Mitä aloittelijampi olet, sitä nopeammin näet muutoksia kehossasi.
Hanki Kehon tuunaussarja -saliohjelmapaketti hintaan 39€ (norm. 99€)

Jos uhraat pari minuuttia elämästäsi lukemalla eteenpäin, niin huomaat etten puhu p**kaa.

Olisiko aika ryhtyä sanoista tekoihin?

Tämä ohjelma toimii “voimansiirtona” sinun hyvien aikomustesi ja toiveidesi sekä lopullisen tavoitteesi välissä.

Jos olet viimeisen 3 kuukauden tai 30 vuoden ajan "meinannut aloittaa" saliharjoittelun, mutta et ole saanut sitä aikaiseksi, tämä on sinua varten.

Jos olet ajautunut kuntosalin viihdekäyttäjäksi ilman suuntaa tai tarkoitusta, myös siinä tapauksessa tämä on sinulle.

Mieti, eikö olisi hullua käydä salilla vuosien ajan ilman minkäänlaisia tuloksia, kun voisit treenata 2-4 kertaa viikossa ja nähdä näkyviä tuloksia nopeasti?

Takaan, että saat takuuvarmoja, systemaattisia tuloksia treenaamalla järkevästi tällä inhimillisen treenimäärän sisältävällä ohjelmalla.

Tässä ei tosiaankaan olla menossa mihinkään bodauskisoihin! Minä puhun peruskunnosta, lihasvoiman parantamisesta, kohtuullisesta lihasmassan kehityksestä, paremmasta ryhdistä ja terveemmästä & vaivattomammasta arjesta. Sinä käsket ja elämä tottelee.

Tämäkin on pakko sanoa "ääneen". Aina välillä sitä kuulee tarinoita että "kun tekee lumitöitä, halkoja, risusavottaa, ruohonleikkuuta ym. niin se kyllä riittää treeniksi." Nyt pitää erottaa kaksi asiaa: Tuollainen arkiaktiivisuus on kyllä erittäin hyvä asia terveydelle, mutta on aivan eri asia kehittää suorituskykyä, vaikkapa hankkimalla voimaa tai lihaskudosta lisää. Siihen tarvitaan systemaattista ja nousujohteista treeniä.  

Se lieveilmiö tässä on se, että saatat joutua lähtemään vaatekauppaan, kun muutut tynnyristä tiimalasiksi... Tässä ohjelmassa varmistat että teet oikeita asioita ja saavutat ansaitsemiasi tuloksia. 

Aloita nyt, niin jo 10 viikon päästä vartalosi on sporttisempi, kiinteämpi & lihaksikkaampi.

Kampanjahinta -61%

Koko paketti 39€

Norm. 99€. Kampanja voimassa 31.7. klo 23.59 asti.

 • 10 viikon treeniohjelman, joka sisältää yhteensä viisi kuntosaliohjelmaa (2 starttiohjelmaa & 3 jatko-ohjelmaa)
 • Treenaat valintasi mukaan salilla 2-4 kertaa viikossa oma lähtötilanteesi huomioiden
 • Saat joka liikkeestä videoidun ohjeen tehokkaan ja turvallisen treenin takaamiseksi (liikepankissa yli 70 videoitua liikettä)
 • Sopii hyvin aloittelijoille
 • Ohjelmat rakennettu yli 20 vuoden valmennuskokemuksella
 • Ohjelmat käytössäsi 12kk
 • Voit maksaa myös liikuntaeduilla.
Tästä mukaan!

"Tulokset tottelevat tekemistä."

Sopiiko tämä ohjelma sinulle?

Tämä ohjelma sopii sinulle, jos nämä kolahtavat osittain tai kokonaan:

 • Olet meinannut aloittaa saliharjoittelun viimeiset 3 kuukautta tai 30 vuotta, mutta et ole saanut aikaiseksi.
 • Olet ajautunut pikkuhiljaa kuntosalin viihdekäyttäjäksi, jonka tulokset junnaavat paikallaan.
 • Sinulla on takana pitkä tauko treeneistä ja haluaisit palata takaisin saliharjoittelun pariin.
 • Haluat sporttisemman ulkomuodon, ehkä lisää lihasmassaa / -voimaa ja kroppaa kiinteämmäksi ilman että sinun täytyy "asua" kuntosalilla.
 • Fyysinen kuntosi on huono tai semi-huono (tai helvetin huono). Siis sellainen, mihin haluat selkeää parannusta.
 • Sinulle kelpaisi parempi lihaskunto ja sporttisempi olemus sekä konkreettiset ohjelmat salitreeniin, videoituine ohjeineen.
 • Liikuntaharrastuksesi tuppaavat hyytymään hyvän alun jälkeen. 
 • Olet miettinyt ehkä jo pidempään, että "jotain pitäisi alkaa tekemään"
 • Haluat, ammattilaisen suunnitteleman aikuisen ihmisen elämään sopivan ohjelman, jota on helppo seurata ja joka jättää tilaa myös muulle elämälle.
 • Jos haluat polttaa rasvaa, voit tulla mukaan, mutta ruokavalio ei sisälly tähän ohjelmaan. Tällöin sinulla itselläsi on vastuu syödä tavalla, joka tukee tavoitteitasi.

Jos edes muutama noista yllä olevista kohdista osui, tämä saliohjelmapaketti on sinulle tehty!

Kenelle tämä ohjelma ei sovi?

Kaikille tämä ohjelma ei sovellu, tässä muutama esimerkki:

 • Kilpakehonrakentajaksi haluavalle salijermulle, joka treenaa tai haluaa treenata 7 päivänä viikossa aamuin illoin ilman muuta elämää.
 • Etsit jotain oikotietä tai ihmepilleriä
 • Besserwisserille, jota kiinnostaa omia tuloksia enemmän väittely pienistä nyansseista ja muiden arvostelu
 • Huumorintajuttomalle riidanhaastajalle. 

Moro, olen Erno ja pystyn auttamaan sinut paljon parempaan kuntoon, riippumatta lähtötilanteestasi!

Nimeni on Erno Polus, ikää 44v ja ammatiltani olen valmentaja. Parinkymmenen valmennusvuoden jälkeen sitä alkaa jo vähän yksinkertaisempikin kaveri ymmärtämään että miten niitä tuloksia oikein tehdään. 

Enkä nyt tarkoita mitään autonkaataja- mörssäri, -voimamies- tai kehonrakennus-osaston juttuja, vaan tavallista aikuista ihmistä, joka haluaa sporttisemman ulkomuodon ja jämäkkyyttä lihaksiin samalla kun mahdolliset matkan varrella kertyneet ylimääräiset rasvakilot palavat pois. Ja kaikki tämä niin, että salilla ei tarvitse rampata 7 päivänä viikossa eikä "ravintoa" tarvitse koko ajan annostella jostain kalliista lisäravinne-jauhepurnukoista.

Välillä elämässä tulee eteen tasannevaiheita, jolloin poljetaan paikallaan. Tai jopa mennään takapakkia. Se on ihan inhimillistä. Sitä varten on valmentaja & valmennus. 

Jos olet miettinyt salitreenien aloittamista viimeiset 3 kuukautta tai 30 vuotta tämä on sinulle. Tai jos olet ajautunut kuntosalin viihdekäyttäjäksi ilman suuntaa ja tarkoitusta, tämä ohjelma on sinulle. Tässä ohjelmassa saat tuloksia paremman lihaskunnon, lihasmassan ja voimatasojen saralla. 

Kun heikkous alkaa pakenemaan kehosta ja tilalle tulee atleettinen, sporttinen ja elämästä uudella tavalla nauttiva onnistuja, se on kyllä pienen vaivan arvoista. Trust me!

Siis jos haluat ryhtiä kroppaan kokeneen koutsin avulla, olet oikeassa paikassa.

Tässä muutamia palautteita ja ennen kaikkea tuloksia huikeilta asiakkailtani!

”Valmennusyhteistyömme alkoi jo vuonna 2003 ja jatkuu edelleen vuonna 2023. Tämä kertoo kaiken olennaisen siitä, kuinka tyytyväinen olen Ernon valmennukseen.”

Marcus Grönholm, rallin kaksinkertainen maailmanmestari.

Voit maksaa myös liikuntaeduilla

Kampanjahinta -61%

Koko paketti 39€

Norm. 99€. Kampanja voimassa 31.7. klo 23.59 asti.

 • 10 viikon treeniohjelman, joka sisältää yhteensä viisi kuntosaliohjelmaa (2 starttiohjelmaa & 3 jatko-ohjelmaa)
 • Treenaat valintasi mukaan salilla 2-4 kertaa viikossa oma lähtötilanteesi huomioiden
 • Saat joka liikkeestä videoidun ohjeen tehokkaan ja turvallisen treenin takaamiseksi (liikepankissa yli 70 videoitua liikettä)
 • Sopii hyvin aloittelijoille
 • Ohjelmat rakennettu yli 20 vuoden valmennuskokemuksella
 • Ohjelmat käytössäsi 12kk
 • Voit maksaa myös liikuntaeduilla.
Tästä mukaan!

Minkälaisia tuloksia voit odottaa 10 viikossa?

Tietysti 10 viikkoa on lyhyt aika ihmisen elämässä. Noin 2,5 kuukautta. Mutta ei se tarkoita sitä, ettei siinä ajassa voisi tehdä huomattavia ja selkeitä tuloksia!

Lähtötasostasi riippuen, siinä ajassa ehtii tekemään kyllä silmin nähtävästi lihasmassaa ja -muotoa sekä tietenkin voimatasot kasvavat tässä ajassa erittäinkin merkittävästi! Liikkeestä ja lihasryhmästä riippuen voiman kehitys voi helposti olla 30-100% välillä!

Ja tietenkin tuossa ajassa ehtii polttaa ison läjän ihan puhdasta rasvakudosta!

Myös rasvanpoltto on täysin mahdollista, jos ylimääräistä on päässyt kertymään reippaammin. Muista, että tässä ohjelmassa EI ole mukana ruokavaliota. Joten jos tavoitteesi on rasvanpoltto, silloin sinulla itselläsi on vastuu rakentaa omia tavoitteitasi tukeva ruokavalio.

Lihaskuntopuolella tulosta syntyy nopeasti. Punnerrukset lisääntyvät, askel kevenee ja keho muuttuu atleettisemmaksi. Tulet tekemään tuloksia, joita kaverisi kadehtivat.

Ja kannattaa muistaa, että tämän ohjelman opit jäävät takaraivoosi loppuelämäksi ja vielä enemmän tuloksia syntyy tuon 10 viikon jälkeen! Mutta mikään näistä ei oikeastaan ole se valmennuksen suurin pitkän aikavälin hyöty.

 

Suurimmat hyödyt tulevat elämänlaadussa, vaikka niitä onkin vaikea lyhyellä tähtäimellä mitata. 

Opit elämäntyylin, joka tuo mukanaan urheilullisen, terveen ja vahvan vartalon!

Tässä karrikoitu esimerkki: Ajatellaan esimerkiksi keski-ikäistä ihmistä, joka muuttuu sohvaperunasta aktiivisesti treenaavaksi, paremmin nukkuvaksi ja viriilimmäksi yksilöksi yksinkertaisten elintapamuutosten seurauksena.

Omaan 43 vuoden elämääni on mahtunut myös sohvaperuna-aikaa, kumuloitunutta vitutusta, vatsahaavaa, vauva-arkea, lähiomaisen alkoholismia, uniongelmia ynnä muuta aikuisen arkeen kuuluvaa. Tiedän miltä elämä voi tuntua paskimmillaan. Toivottavasti sinä tiedät tai muistat, miltä se voi tuntua parhaimmillaan.

Joskus meille käy niin, että kun joku tilanne jatkuu riittävän pitkään, siitä tulee uusi normaali. Tämän takia olen joskus sanonut, että "Elämän ei tarvitse tuntua paskalta. Ei, vaikka se olisi tuntunut siltä jo vuosikymmeniä." Siksi haluan koutsata ihmisiä parempaan kondikseen ja ennen kaikkea parempaan elämänlaatuun.

Mitä jos et aloita nyt?

En nyt halua maalata piruja seinille, mutta mietipä tätä onko kuntosi parantunut viime aikoina, pysynyt ennallaan vai mennyt huonompaan suuntaan?

On todennäköistä, että muutos jatkuu täsmälleen entisellään, ellet tee reipasta suunnan muutosta!

 • Voimat heikkenevät
 • Lihasmassa kuihtuu
 • Paino jatkaa nousuaan, läskiä kertyy lisää
 • Unen laatu heikkenee
 • Seksihalut heikkenevät
 • Rasvamaksa uhkaa
 • Verenpaine nousee
 • Vaatteet kiristävät vääristä kohdista
 • Kesäkunto jää tänä(-kin) vuonna haaveeksi

Hanki Kehon tuunaussarja -ohjelma, niin pistetään hommat jiiriin!

Valmennus pähkinänkuoressa:

 • Saat kirjautumistunnukset verkkoalustalle, josta löytyy kaikki treeni- ja kausiohjelmat
 • Kaikkeen on selkeät ohjeet ja sinun on helppo "pysyä kärryillä" suorittaessasi ohjelmaa. Käytettävissäsi on myös mobiiliaplikaatio.
 • Tavallisen ihmisen tarpeisiin suunnitellut kuntosaliohjelmat, joka etenevät nousujohteisesti. Jokaisesta liikkeestä video, joka varmistaa oikean suoritustekniikan ja turvallisuuden.
 • Liikunnan määrässä ei tehdä niin paljon kuin mahdollista vaan niin vähän kuin on tarpeen. Siis optimaalinen määrä rasitusta, ei maksimaalinen.
 • Sinun ei tarvitse tehdä vaarallisia, akrobatiaa vaativia käsiseisontoja, volttisarjoja tai muita sirkustemppuja, vaan keskitymme perusasioihin kuntosalilla.
 • Ohjelman alussa ja lopussa omatoimiset "kuntotestit" ja mittaukset selkeiden ohjeiden mukaan. Näin todennetaan saavutetut tulokset.

Yleisiä kysymyksiä

”Ernon valmennuksen avulla pitkään jatkunut Mä teen ne vatsat huomenna -selittelyn jälkeen on alkanut myös tapahtumaan. Tuloksia on syntynyt niin kehonkoostumuksen kuin suorituskyvynkin puolella”

Petri Kiikka, hallituksen puheenjohtaja Sontek Oy

Kampanjahinta -61%

Koko paketti 39€

Norm. 99€. Kampanja voimassa 31.7. klo 23.59 asti.

 • 10 viikon treeniohjelman, joka sisältää yhteensä viisi kuntosaliohjelmaa (2 starttiohjelmaa & 3 jatko-ohjelmaa)
 • Treenaat valintasi mukaan salilla 2-4 kertaa viikossa oma lähtötilanteesi huomioiden
 • Saat joka liikkeestä videoidun ohjeen tehokkaan ja turvallisen treenin takaamiseksi (liikepankissa yli 70 videoitua liikettä)
 • Sopii hyvin aloittelijoille
 • Ohjelmat rakennettu yli 20 vuoden valmennuskokemuksella
 • Ohjelmat käytössäsi 12kk
 • Voit maksaa myös liikuntaeduilla.
Tästä mukaan!

Sivuston ylläpitäjän yhteystiedot: [email protected]