WELLFLIX PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Perehdy näihin käyttöehtoihin huolellisesti ennen palvelun käytön aloittamista. 

Wellflix on Wellflix Oy:n (Y=1967772-4) omistama verkkopalvelu osoitteessa www.wellflix.fi. Wellflix tarjoaa verkkopalvelun (Jäljempänä "Palvelu") käyttöoikeuksia asiakkaille, joita voidaan kutsua tilaajiksi tai jäseniksi. Sisällöt ovat pääosin hyvinvointiaiheisia, eri muodoissa. Palvelun käyttöoikeuksia tarjotaan tällä sivulla esitettyjen käyttöehtojen mukaisesti.

Wellflix Oy:n yhteystiedot:

Sähköposti: [email protected]

Puhelinnumero: 040 7375479

Osoite: Tekniikantie 14, 02150 ESPOO (Technopolis Otaniemi)

JÄSEN, KÄYTTÄJÄ, TILAAJA

Palvelun käyttäjäksi luokitellaan kaikki palvelun ostaneet / tilanneet / lahjaksi saaneet yksityishenkilöt ja  yritysasiakkaat. Palvelun käyttöehdot sitovat kaikkia käyttäjäryhmiä. 

VÄÄRINKÄYTÖKSET 

Wellflix -tili on tarkoitettu ainoastaan sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Et saa luovuttaa henkilökohtaisia käyttäjätunnuksiasi ja salasanaasi muiden käyttöön. Sinulla ei ole oikeutta jakaa sisältöä, antaa henkilökohtaisia tunnuksiasi muiden käyttöön, esittää sisältöä julkisesti, kopioida sitä tai tallentaa sitä. Sinulla ei ole myöskään oikeutta muokata sisältöä, myydä sitä eteenpäin, etkä myöskään saa siihen omistusoikeutta tai muuta etua.

Sitoudut myös siihen, ettet aiheuta palvelulle mitään toiminnallista tai muuta haittaa. Sitoudut olemaan keräämättä minkäänlaista tietoa sivuilta, eikä sinulla ole oikeutta asentaa sivuille haittakoodia, viruksia tai muuta sivustoa hajottavaa prosessia tai tuotteita. Sinulla ei ole oikeutta kiertää pääsyä palveluun, voit käyttää palvelua vain maksavana jäsenenä. 

TILAUKSEN VOIMASSAOLO 

Palvelu on käytössäsi maksamasi tilauksen mukaisen ajan. Jokaisessa verkkokurssissa ja -valmennuksessa on määritelty käyttöoikeuden kestoaika.

PALVELUN LOPETTAMINEN 

Sinun ei tarvitse erikseen lopettaa palvelun käyttöä, vaan pääsy sisältöihin loppuu automaattisesti maksamasi tilausjakson päättyessä. Olet maksat kokonaisuudesta, jonka vuoksi rahoja ei palauteta osittain tai kokonaan, mikäli et ole kaikkia sisältöjä ehtinyt hyödyntää.

MUUTOKSET PALVELUSSA

Pidätämme oikeuden muuttaa palvelun sisältökattausta. Voimme aika ajoin poistaa palvelusta vanhentuneita tai käytöstä pois jääneitä sisältöjä. Maksat kokonaispaketin käyttöoikeudesta, et yksittäisestä sisällöstä. Pidätämme oikeuden myös hinnan muutoksiin. 

PALVELUN SISÄLLÖN LAATU

Palvelun sisällön laatu saattaa vaihdella. Sisältöä tuotetaan useiden eri alihankkijoiden kanssa, jonka vuoksi sisällön laadussa voi olla eroja. Palvelun käyttöön liittyvät laatuerot, kuten kuvanlaatu, toistonopeus ja äänentoisto voivat myös vaihdella. Emme vastaa käyttäjän laitteiston tuomista toisto-ongelmista, emmekä mahdollisista internetpalveluntarjoajan veloittamista maksuista.

KOLMANNET OSAPUOLET

Käyttämällä palveluamme hyväksyt, että käyttöön voi liittyä kolmansien osapuolien sopimuksia tai ohjelmia. Saatamme myös tarjota yhteistyökumppaneiden jäsenyyksiä, tuotteita tai palveluja rajoitetuin ehdoin. Markkinointi-, palvelun kehittämis- ja tilastointitarkoituksessa voidaan myös käyttää kolmansien osapuolien ohjelmistoja. Tarkemmat tiedot rekisteriselosteessa.

HAITAT VÄÄRINKÄYTÖSTÄ

Emme vastaa palvelun väärinkäytöstä aiheutuvista haitoista. Wellflix ei ole terveydenhuoltopalvelu eikä se korvaa lääkärin tai muun terveysviranomaisen antamia ohjeita tai suosituksia. Varmista aina ensin lääkäriltäsi, onko sinun turvallista tai aiheellista ottaa käyttöön palvelumme sisältöä. Tilaaja suorittaa aina kaikki harjoitukset ja elintapamuutokset omalla vastuullaan.

REKISTERISELOSTE

Täällä pääset lukemaan rekisteriselosteemme.

WELLFLIX ALL INCLUSIVE -PALVELUN MYYNTI ON PÄÄTTYNYT.

Jos olet ostanut Wellflic All Inclusive -plavelun ennen 3.11.2022, löydät palvelun käyttöehdot täältä.