WELLFLIX ALL INCLUSIVE -PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

KÄYTTÖEHDOT TILAAJILLE, JOTKA OVAT OSTANEET WELLFLIX ALL INCLUSIVE -PALVELUN 3.11.2022 MENNESSÄ. (All Inclusive -paketin myynti on päättynyt 3.11.2022)

Wellflix on Wellflix Oy:n (Y=1967772-4) omistama verkkopalvelu osoitteessa www.wellflix.fi. Wellflix tarjoaa verkkopalvelun (Jäljempänä "Palvelu") käyttöoikeuksia asiakkaille, joita voidaan kutsua tilaajiksi tai jäseniksi. Sisällöt ovat pääosin hyvinvointiaiheisia, eri muodoissa. Palvelun käyttöoikeuksia tarjotaan tällä sivulla esitettyjen käyttöehtojen mukaisesti.

Wellflix on suomalainen suoratoistopalvelu, jossa tilaus/jäsenyys jatkuu automaattisesti, mikäli asiakas ei sitä lopeta. 1) Kuukausitilauksissa veloitus tapahtuu automaattisesti rekisteröimältäsi maksukortilta kuukausittain. (9,99€) Mikäli kuukausitilaukseen on sisältynyt ilmainen kokeilujakso, ensimmäinen veloitus tapahtuu automaattisesti maksukortilta ilmaisen kokeilujakson päätyttyä, mikäli tilausta ei ole lopetettu ennen sitä. 2) Määräaikaisissa tilauksissa maksetaan ainoastaan 6kk tai 12kk käyttöoikeudesta. Tilaus ei jatku automaattisesti. 3) Kuukausitilauksen voi lopettaa Wellflixin palvelussa kohdassa käyttäjävalikko / asetukset / laskutustiedot. Mikäli tilaus lopetetaan, palvelu on käytössä maksetun tilauskauden loppuun asti, jonka jälkeen pääsy sisältöihin päättyy. Hinnat sisältävät arvolisäveron 24%. Mikäli sinulla tulee kysyttävää, olethan yhteydessä: [email protected].

JÄSEN, KÄYTTÄJÄ, TILAAJA

Palvelun käyttäjäksi luokitellaan Free Trial kokeilujakson tilaajat, yritysasiakkaat sekä kuukausi- ja vuosimaksua maksavat jäsenet. Palvelun käyttöehdot sitovat kaikkia käyttäjäryhmiä. Käyttäjällä on velvollisuus ilmoittaa palveluun voimassaoleva ja hyväksytty maksutapa. Käyttäjä valtuuttaa maksutavan käytön kuukausi- ja vuosimaksujen veloituksessa. Kuukausitilauksen ilmaiselta Free Trial kokeilujaksolta ei veloiteta maksua, mutta mikäli tilausta ei lopeteta kokeilujakson aikana, veloitetaan automaattisesti seuraava kuukausimaksu.

FREE TRIAL - ILMAINEN KOKEILUJAKSO

Tarjoamme uusille käyttäjille kuukausitilauksessa Free Trial -kokeilujakson, joka on täysin ilmainen. Kokeilujakson päättymisen jälkeen veloitamme automaattisesti seuraavan kuukauden kuukausimaksun. Mikäli tilaus lopetetaan Free Trial -kokeilujakson aikana, tilaus päättyy ja seuraavaa kuukausimaksua ei veloiteta.

Free Trial oikeuttaa uudet käyttäjät tutustumaan palveluun. Mikäli havaitsemme Free Trialin väärinkäytöksiä, saatamme lopettaa kokeilujakson ja estää tilin käytön. 

Free Trial kokeilujakso kestää ennalta määrätyn ajan ja se alkaa siitä päivästä, kun Free Trialin ottaa käyttöön. Voit tarkastaa palvelussa omista tiedoistasi Free Trialin päättymisajankohdan. Voit halutessasi itse lopettaa tilauksen palvelussa.

VÄÄRINKÄYTÖKSET 

Wellflix -tili on tarkoitettu ainoastaan sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Et saa luovuttaa henkilökohtaisia käyttäjätunnuksiasi ja salasanaasi muiden käyttöön. Sinulla ei ole oikeutta jakaa sisältöä, antaa henkilökohtaisia tunnuksiasi muiden käyttöön, esittää sisältöä julkisesti, kopioida sitä tai tallentaa sitä. Sinulla ei ole myöskään oikeutta muokata sisältöä, myydä sitä eteenpäin, etkä myöskään saa siihen omistusoikeutta tai muuta etua.

Sitoudut myös siihen, ettet aiheuta palvelulle mitään toiminnallista tai muuta haittaa. Sitoudut olemaan keräämättä minkäänlaista tietoa sivuilta, eikä sinulla ole oikeutta asentaa sivuille haittakoodia, viruksia tai muuta sivustoa hajottavaa prosessia tai tuotteita. Sinulla ei ole oikeutta kiertää pääsyä palveluun, voit käyttää palvelua vain maksavana jäsenenä. 

TILAUKSEN VOIMASSAOLO 

Kuukausitilauksesi on aina voimassa toistaiseksi. Veloitamme automaattisesti kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinut palvelun sisällön kuluttamiseen. Tilaussopimus päättyy, kun lopetat itse tilauksesi palvelussamme. Palvelun käyttöoikeus loppuu maksetun kuukauden jälkeen.

6kk & 12kk tilaussopimukset ovat määräaikaisia ja ne eivät jatku automaattisesti. Tilaus oikeuttaa sinut palvelun sisällön kuluttamiseen. Palvelun käyttö loppuu, kun maksettu tilausjakso päättyy.

KUUKAUSITILAUKSEN LOPETTAMINEN 

Voit lopettaa palvelun tilauksen koska tahansa. Peruuttamalla tilauksesi omista tiedoistasi palvelussamme, saat itse lopetettua tilauksesi. Voit käyttää palveluamme maksetun ajan loppuun asti. (kuukausitilauksissa maksetun kuukauden loppuun asti) Tämän jälkeen sinulla ei ole enää pääsyä sisältöihin. Maksuja ei palauteta tai et voi saada hyvitystä kuukausi- tai vuosimaksuista tai käyttämättä jääneistä sisällöistä.

MUUTOKSET PALVELUSSA

Pidätämme oikeuden muuttaa palvelun sisältökattausta. Voimme aika ajoin poistaa palvelusta vanhentuneita tai käytöstä pois jääneitä sisältöjä. Maksat jäsenyydestä, et yksittäisestä sisällöstä. Pidätämme oikeuden myös hinnan muutoksiin. Hinnan muutoksista ilmoitamme vähintään 30 päivää ennen muutoksen voimaan astumista, voit halutessasi lopettaa sopimuksen, mikäli et ole valmis maksamaan uutta kuukausi- tai vuosihintaa.

PALVELUN SISÄLLÖN LAATU

Palvelun sisällön laatu saattaa vaihdella. Sisältöä tuotetaan useiden eri alihankkijoiden kanssa, jonka vuoksi sisällön laadussa voi olla eroja. Palvelun käyttöön liittyvät laatuerot, kuten kuvanlaatu, nopeus ja äänentoisto voivat myös vaihdella. Emme vastaa käyttäjän laitteiston tuomista toisto-ongelmista, emmekä mahdollisista internetpalveluntarjoajan veloittamista maksuista.

KOLMANNET OSAPUOLET

Käyttämällä palveluamme hyväksyt, että käyttöön voi liittyä kolmansien osapuolien sopimuksia tai ohjelmia. Saatamme myös tarjota yhteistyökumppaneiden jäsenyyksiä, tuotteita tai palveluja rajoitetuin ehdoin. Markkinointi-, palvelun kehittämis- ja tilastointitarkoituksessa voidaan myös käyttää kolmansien osapuolien ohjelmistoja. Tarkemmat tiedot rekisteriselosteessa.

HAITAT VÄÄRINKÄYTÖSTÄ

Emme vastaa palvelun väärinkäytöstä aiheutuvista haitoista. WellFlix ei ole terveydenhuoltopalvelu eikä se korvaa lääkärin tai muun terveysviranomaisen antamia ohjeita tai suosituksia. Varmista aina ensin lääkäriltäsi, onko sinun turvallista tai aiheellista ottaa käyttöön palvelumme sisältöä. Tilaaja suorittaa aina kaikki harjoitukset ja elintapamuutokset omalla vastuullaan.

REKISTERISELOSTE

Täällä pääset lukemaan rekisteriselosteemme.