Talvilomatarjous -50%

00

päivää

00

tuntia

00

minuuttia

00

sekuntia

Oletko kyllästynyt piinaaviin alaselkäkipuihin?

 "Jäykästä ja kipeästä alaselästä rentoon, kivuttomaan ja vahvaan olemukseen”


Oman kotisi rauhassa ilman hierojilla tai fysioterapeuteilla käyntejä. Jotta sinäkin voit nauttia elämästäsi taas täysin siemauksin!

Oletko saanut tarpeeksesi siitä, että saat alaselkäkipuusi vain hetken helpotusta huomataksesi vain miten jumit ja kivut palaavat aina takaisin? Tämän kolmiosaisen menetelmän avulla pääset eroon inhottavista selkäkivuista, ja opit miten kipu pysyy “aisoissa” ilman että se uusiutuu.

Kyllä! Haluan kivuttomamman alaselän nyt!

Heitä hyvästit jumeille ja toivota tervetulleeksi rento, kivuton & vahva olemus!

Alaselkäkivut ovat nykysuomalaisten yksi yleisimmistä vaivoista, sen olen nähnyt työssäni fysioterapeuttina vuosien aikana.

Etenkin istumatyöläisillä alaselkä menee helposti jumiin. Syinä selän jumiutumiseen voivat olla esimerkiksi epäergonominen työasento, huono nukkuma-asento, stressi tai vähäinen liikunta.

Uskon, koska luet tätä sivua, että sinäkin kärsit piinaavista ja ehkä jopa elämääsi rajoittavista alaselkäkivuista. Tiedän varsin hyvin itsekin, miltä tämä tuntuu.

Muutama vuosi sitten stressi, kovatahtinen liikunta, erityisherkkyys sekä isot elämänmuutokset olivat johtaneet siihen, että hermostoni on vähän väliä kierroksilla ja palautuminen on vuosi vuodelta tullut hankalammaksi…

Ja mitä enemmän olen suorittanut, kovemmin treenannut, sitä herkemmin selkäni oireili.

Huomasin kuinka stressi ylläpiti jatkuvaa ylivireystilaa ja kiristystä kehossa. Havaitsin myös, kuinka stressaavina päivinä kipu yltyi, ja jos onnistuin rauhoittamaan tekemisiä ja mieltäni kehoni rentoutui ja kipukin hellitti. 

Kun rentoutuminen helpotti oloa, pystyin myös liikkumaan vähän enemmän. Ja mitä paremmin maltoin kuunnella kehoani (ja oikeasti myös totella sen viestejä) sitä paremmin selkäni voi.

Ymmärrykseni selkäkipujen luonteesta syveni todella, kun itse koin tällaisen kertakaikkisen pysäyttävän selkäkivun.

Se mitä muissa menetelmissä tai “selkäkursseissa” hyvin harvoin tuodaan esille, onkin tämä…

Yksi suurimmista tekijöistä kohti kivuttomuutta ja tasapainoa on hermoston rauhoittaminen ja palautumiseen keskittyminen.


Ehkä sinäkin olet joskus kokeillut jotain selkäkurssin harjoitteita vain huomataksesi että jumit ja kivut palautuvat ennen pitkään takaisin…

…tai ehkäpä selkä on tullut jopa entistä kipeämmäksi aiemmilla kerroilla, kun olen yrittänyt aloittaa selkää vetreyttävän liikunnan.

Tämä johtuu siitä ettei hermoston rauhoittamiseen eikä palautumiseen ole keskitytty tarpeeksi. Venytyksillä voi saada vain hetkellistä lievitystä kipuihin mutta ne eivät takaa lähes koskaan pitkäaikaista vaikutusta.

Usein esimerkiksi hieroja, fysioterapeutti, ortopedi hoitavat usein vain yhdestä näkökulmasta selkäkipua – olen kehittänyt sinulle kurssin, jossa otamme huomioon usein selkäkivun taustalla olevan kokonaistilan. 

 

Kurssilla opit kehittämäni uniikin menetelmän, jossa saat joogan mahtavat hermostoa rauhoittavat työkalut, fysioterapeuttiset liikkeet, sekä pilates-menetelmän nerokkaat syviä lihaksia vahvistavat harjoitteet kaikki yhdessä paketissa!

Ja tämän kyseisen menetelmän avulla selätin omat selkäkipuni sekä satojen muiden asiakkaitteni alaselkäkivut lopullisesti.

Alaselkäkipujen ei kuulu rajoittaa elämääsi, sinulla on oikeus päästä niistä eroon

Useimmat alaselkäkipuihin liittyvät ongelmat, jotka käydään perinteisesti hoitamalla fysioterapeuteilla ja hierojille, onnistuu tämän kurssin avulla oman kotisi rauhassa.

Jo muutamassa viikossa huomaat eron, ja seitsemän viikon jälkeen inhottavat alaselkäkivut ovat enää kaukainen muisto. Seuraat vain yksinkertaisia harjoitteita 10-20 minuuttia kerralla kolme kertaa viikossa oman kotisi rauhassa.

Mikä parasta, voit aloittaa vaikka jo tänään!

Tiedän, saatat olla skeptinen ja miettiä että miten tämä voi olla mahdollista…

...varsinkin jos aikaisemmat selkäkurssit ja menetelmät ovat olleet hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa.

Tai ehkä tällainen erilainen, lempeämpi lähestymistapa tuntuu työläämmältä kuin se mihin olet ehkä tottunut.

Haluan sanoa sinulle tämän:

Jos nykyinen treeni tai treenaamattomuus kipeyttävät selkää, ei tilanne muutu, ellei toimintaa ja ajatusmalleja muuta. 

Sen lisäksi harjoitukset vievät tosiaan vain noin vartin kerrallaan, joten mistään tuntikausien harjoituksista ei todellakaan ole kysymys. Olisitko valmis käyttämään keskimäärin 15 minuuttia päivästäsi muutaman kerran viikossa, jos saisit alaselkäkivut kertaheitolla unholaan?

Jatka lukemista, niin huomaat että tämä kurssi saattaa olla juuri se mitä tarvitset.

Esittelyssä: Eroon alaselkäjumeista -verkkokurssi 

Talvilomatarjous -50%

Hintasi nyt: 49€

Norm. 99€. Kampanja voimassa to 29.2. klo 23.59 asti.

Tätä kaikkea on luvassa 7 viikon Eroon alaselkäjumeista -verkkokurssilla:

 • Autamme kehoa kohti kivuttomuutta ja tasapainoa ottamalla huomioon myös hermoston rauhoittamisen. 
 • Huomaat, miten muutamilla helpoilla harjoitteilla kipu pysyy “aisoissa”
 • Ymmärrät mitkä kaikki asiat jumiuttavat selkää, ja sinun on helppo säätää harjoittelua aina tilanteen mukaan sopivaksi.
 • Osaat priorisoida lepotaukoja, jotta mieli pysyy rauhallisempana ja selkä vetreämpänä.
 • Opit keinot hellittää kipua ja vahvistaa kehoa niin että kipu ei uusiudu.
 • Kurssin harjoitteisiin menee vain 10-15 minuuttia kerralla, muutaman kerran viikossa. Harjoittelusta tulee helposti rutiini, joka pitää selän kunnossa!
 • Materiaalit käytössäsi 12kk
TÄSTÄ MUKAAN!

Miten tämä sitten toimii ja mihin kurssin menetelmä perustuu?

Alaselän kiputilojen juurisyynä on usein se, että selän syvät tukilihakset eivät aktivoidu oikea-aikaisesti ja lonkan lihaksisto vetää lantiota ja alaselkää väärään asentoon. Kiireinen arki ja jatkuva ylivireystila kiristää entisestään selän ja lonkan lihaksistoa, minkä takia selkäjumi pahenee.

Tässä on se ydin. Kurssilla pureudumme nimenomaan hermoston rauhoittamiseen ja keskitymme palautumisen tärkeyteen kiputilojen poistossa. Tämä on äärimmäisen tärkeää, eikä kovin moni asiantuntija puhu näistä asioista tarpeeksi.

Kehittämässäni uniikissa menetelmässä on kolme osaa, joka laittaa kehon lempeästi ja tietoisesti liikkeelle, ja rakentaa kehon isoja tukisysteemejä, sekä vahvistaa syviä selkää stabiloivia ja tukevia lihaksia.

Kehittämäni metodi koostuu näistä kolmesta osasta:

Hellitä ja rentoudu

Hellitä ja rentoudu -osiolla voit olla kuin Ellun kana! Näiden harjoitusten tarkoitus on aktivoida hermostomme rento osa-alue, laskea kierrokset ja antaa selän rakenteille tilaa.

Liikuta lempeästi

Liikuta lempeästi -osiolla teemme sananmukaisesti lempeää liikettä. Tutustumme tietoisen liikkeen kautta oman kehon kireyksiin ja niitä lempeästi venyttävään liikkeeseen.

Vahvista viisaasti

Vahvista viisaasti -osiolla laitamme hikipisarat vierimään hallittujen ja viisaasti valittujen liikkeiden kautta. Näillä täsmäharjoitteilla vahvistat alaselkää tukevia lihaksia ja rakenteita.

Tämän menetelmän avulla kuka tahansa voi oppia, miten ottaa itse vastuun omasta hyvinvoinnistaan. ❤️

Kenelle tämä kurssi sopii?

Tämä kurssi sopii sinulle erinomaisesti, mikäli…

 

 • Sinulla on jo pitempään jatkunutta kipua alaselän seudulla.
 • Alaselkäsi on usein jumissa ja jäykkä aamuisin
 • Käytännön arkiset toimet, kuten kenkien jalkaan laitto, lattialta kumartelu, painavien asioiden nostaminen tuottavat hankaluuksia.
 • Vietät pitkiä aikoja työssäsi istuen.
 • Olet kokeillut erilaisia selkää venyttäviä liikkeitä mutta mikään ei ole tuonut pysyvämpää helpotusta kipuihin.
 • Olet kokeillut jo kaikkea lääkkeistä hierontaan ja ajattelet, että joudut elämään aina selkäkipujen kanssa.
 • Selkä on tullut vain entistä kipeämmäksi aiemmilla kerroilla, kun olen yrittänyt aloittaa selkää vetreyttävän liikunnan.

Valmentajasi matkallasi kohti kivuttomampaa alaselkää, Jenny Söderström

Olen pienestä pitäen tiennyt haluavani työskennellä ihmiskehon parissa. Intohimoni on syventää ymmärrystäni kehon uskomattomasta viisaudesta, josta nykytutkimuksen mukaan huomaamme ymmärtävämme vieläkin vain pintaraapaisun verran. Uteliaisuuteni on ohjannut minua hierojan ammattitutkinnon kautta fysioterapeutiksi, joogan opettajaksi, pilates- ja laitepilatesohjaajaksi, joogaterapeutiksi, sekä uusimpana spiraalistabilaation pariin. 

Tämä tiedon, mutta myös ymmärryksen jano johdattaa minua jatkuvasti kohti uusia opintoja ja harjoitusmenetelmiä. 

Valmentajana ja ohjaajana olen kannustava ja positiivinen sekä ymmärrän kokonaisuuksia laajan koulutus- ja työhistoriani pohjalta. Pyrin olemaan aina ajan hermoilla ja ymmärrän kipuilevan selän tunnetta myös oman kokemukseni pohjalta. 

Harjoitukseni etenevät rauhassa, niin että kaikkien on helppo tulla mukaan vaikka ei olisi aiemmin ollut ohjauksessani.

Toivotan sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi Eroon alaselkäjumeista -kurssini pariin!

Työhistoriani:

 • Koulutettu klassinen- ja urheiluhieroja (2001)
 • Fysioterapeutti AMK (2005)
 • Pilates- ja Somatic Pilates -ohjaaja (2010)
 • Joogaohjaaja Yoga Alliance RYS 200h, Yoga Thailand, Paul Dallaghan (2010)
 • Jooganopettaja SJL  (2016)
 • Joogaterapeutti, Svastha Yoga Therapy (Dr. Ganesh Mohanin opetuksessa) (2017)
 • Footbic-ohjaaja (2020)
 • Spiraalistabilaatio 1AB ja 1BC kurssit (2020)
 • Seksuaalineuvoja Metropolian AMK (2022)

Olen ollut esillä myös medioissa:

Jennystä sanottua:

"Olen kokenut sinut ohjaajana ja ihmisenä tosi voimaannuttavaksi ja nämä tunnit tosi paljon antaviksi! Sohvaperunankin oli helppo aloittaa liikkuminen tunneillasi. Kynnys tulla oli matala ja ensimmäisen kerran jälkeen uudestaan vielä matalampi. Nämä tunnit ovat ihan parasta!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jennyn pilatestunnit ovat auttaneet minua kuntoutumaan raskaudesta. Yksilövalmennuksessa Jenny on tarkalla tyylillään löytänyt kehoni heikkoudet ja vinoudet, ja niitä on lähdetty yhdessä korjaamaan. Online-ryhmätunnit olivat korona-kevään pelastus, ne rytmittävät viikkoa hyvin ja olo on hyvä!"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Olin etsinyt pitkään apua mm. lihasepätasapainoni korjaamiseen ja olen niin onnellinen, että löysin Jennyn. Hänellä on vahva ammattitaito fysioterapiasta, pilateksesta sekä joogasta, jonka takia hänellä on kokonaisvaltainen ymmärrys fyysisistä kuin hermostollisista kokonaisuuksista."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Suuret ja lämpimät kiitokset ihanista jumppatunneistasi! Tunnit ovat ihania, auttaneet jaksamaan ja korjaamaan lysähtäneessä työasennossa vinksahtaneita niveliä takaisin normaaliasentoihin."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Näin kurssi etenee…

Miksi sinunkin kannattaisi osallistua?

 

Jos lähdet mukaan…

✅ Jo muutamassa viikossa huomaat, miten selkäsi on kivuttomampi ja vahvempi 

✅ Aamuisin tunnet olosi energisemmäksi eikä selkä ole jäykkä. 

✅ Kipuileva alaselkä ei ole enää riesanasi, ja voit vihdoin taas nauttia elämästäsi täysin siemauksin, urheilla enemmän ja suoriutua arjen askareista ilman piinaavia selkäkipuja

✅ Pystyt taas nostamaan painavia asioita, laittamaan kengät jalkaan leikiten ilman särkyä ja selän vihlontaa.

✅ Saat töissäsi enemmän aikaan, kun energiaa ei kulu kipujen tuskailuun.

✅ Osaat priorisoida lepotaukoja, jonka seurauksena mieli pysyy rauhallisempana ja selkä vetreämpänä.

✅ Huomaat, miten kipu pysyy aisoissa ja miten voit itse vaikuttaa omaan hyvinvointiisi.

 

Jos taas et lähde mukaan…

❌ Olet samassa tilanteessa vielä kahden kuukauden päästä kärsien inhottavista ja elämää rajoittavista selkäkivuista.

❌ Urheilu tuottaa vaikeuksia ja arjen askareista suoriutuminen kuten kenkien laitto ja painavien tavaroiden nostelu on työn ja tuskan takana

❌ Aamuisin selkäsi on jumissa ja olosi ei tunnu välttämättä kovin levänneeltä.

❌ Jatkat samaa suorittavaa arkea, etkä muista priorisoida lepoa - mieli käy kierroksilla, jonka seurauksena kipu uusiutuu ja pahenee entisestään.

 

Päätös on sinun. Kahden kuukauden päästä alaselkäkivut ovat enää muisto, ja tulet kiittämään itseäsi, että lähdit mukaan.

Paremmin voiva sinä odottaa sinua vain muutaman klikkauksen päässä.

Eroon alaselkäjumeista -verkkokurssi 

Talvilomatarjous -50%

Hintasi nyt: 49€

Norm. 99€. Kampanja voimassa to 29.2. klo 23.59 asti.

Tätä kaikkea on luvassa 7 viikon Eroon alaselkäjumeista -verkkokurssilla:

 • Autamme kehoa kohti kivuttomuutta ja tasapainoa ottamalla huomioon myös hermoston rauhoittamisen. 
 • Huomaat, miten muutamilla helpoilla harjoitteilla kipu pysyy “aisoissa”
 • Ymmärrät mitkä kaikki asiat jumiuttavat selkää, ja sinun on helppo säätää harjoittelua aina tilanteen mukaan sopivaksi.
 • Osaat priorisoida lepotaukoja, jotta mieli pysyy rauhallisempana ja selkä vetreämpänä.
 • Opit keinot hellittää kipua ja vahvistaa kehoa niin että kipu ei uusiudu.
 • Kurssin harjoitteisiin menee vain 10-15 minuuttia kerralla, muutaman kerran viikossa. Harjoittelusta tulee helposti rutiini, joka pitää selän kunnossa!
 • Materiaalit käytössäsi 12kk 
TÄSTÄ MUKAAN!

Mietitkö vielä? Tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin -takuun

Jos olet 14 päivän jälkeen sitä mieltä, että Eroon alaselkäjumeista -kurssi ei olekaan sinua varten, niin laita meille simppelisti viestiä osoitteeseen [email protected] niin palautamme rahasi takaisin.

Ei enää kipuilevaa alaselkää – huomaa muutos jo parissa viikossa

Tähän loppuun haluan vielä rohkaista sinua. Sinä pystyt vapautumaan inhottavista selkäkivuista – ei väliä, vaikka aikaisemmat selkäkurssit, hieronnat, fysioterapiat, lääkkeet ja muut toimenpiteet eivät ole toimineet kohdallasi.

Uskon, että tässä ihan kätesi ulottuvilla on uniikki ratkaisu, jota ei ole vielä kokeillut. Olen huomannut, että vain harvat puhuvat hermoston rauhoittamisesta ja palautumiseen keskittymisestä tärkeänä osana kivuista eroon pääsyä.

Tällä kurssilla et saa pelkästään uusia venytysliikkeitä vaan annan sinulle “gourmet-eväät” selkäkipujen selättämiseen. Opit kuulemaan kehosi viestit ja ymmärrät jäykän ja kipeän selän syntymekanismit sekä keinot miten pystyt itse vaikuttamaan niihin.

Vain muutamia helppoja harjoitteita tekemällä näet miten kipu pysyy “aisoissa” ilman että se uusiutuu. Ja mikä parasta, harjoitteiden tekeminen ei vie sinulta kuin 10-15 minuuttia kerralla muutaman kerran viikossa. Voit tehdä harjoituksia oman kotisi rauhassa juuri silloin kun sinulle sopii.

Hintakaan ei päätä huimaa, sillä se vastaa suurin piirtein yhtä fysioterapeutilla käyntiä! Nyt saat samalla hinnalla selkää vetreyttävät harjoitusmateriaalit vuodeksi käyttöösi.

Klikkaa alta ja tule mukaan palautumaan, vetreytymään ja vahvistumaan!

Terveisin,
Jenny Söderström

Kivuton alaselkä alkaa tästä ❤️

Myös liikuntaedut käyvät maksuvälineenä (Edenred, Smartum, Epassi)

Useimmin kysyttyjä kysymyksiä:

P.S. Nopea yhteenveto vielä mistä Eroon alaselkäjumeista -kurssilla on kysymys

Kyseessä on 7 viikon itsenäinen verkkokurssi, joka johdattaa sinut jäykästä ja kipeästä alaselästä rentoon, kivuttomaan ja vahvaan olemukseen.

Harjoitteita on yhteensä 22 ja riittää että harjoitat selkääsi vain 10-15 minuuttia kerralla pari kertaa viikossa (sinun on helppo säätää harjoittelua aina tilanteen mukaan sopivaksi).

Opit uniikin 3 osaisen menetelmän, jonka avulla rauhoitat hermostoasi ja keskityt palautumiseesi – nämä ovat erittäin tärkeitä asioita ottaa huomioon kehon kiputiloissa. 

Kurssilla laitamme kehon lempeästi ja tietoisesti liikkeelle, joka rakentaa kehon isoja tukisysteemejä. Sekä vahvistamalla syviä selkää stabiloivia ja tukevia lihaksia.

Joten jos olet kyllästynyt kärsimään piinaavista alaselkäkivuista, tämä kurssi on täsmäratkaisu sinulle.

Olen niin varma, että tulet huomaamaan muutoksen jo parissa viikossa, joten tarjoan täyden 14 päivän rahat takaisin takuun, jos olet parin viikon jälkeen sitä mieltä ettei kurssista ole ollut mitään hyötyä.

Mukaan pääset täältä.

Tuleeko mieleen kysyttävää?

Voit lähettää viestiä info(at)wellflix.fi niin vastaamme pian!

Palvelua ylläpitää suomalainen Wellflix Oy. Y-tunnus: 1967772-4.