Painonhallinnan asiantuntija Patrik Borgin maksuton opas:
"Fiksuin tapa laihduttaa"

"Tässä oppaassa kerron 8 olennaisinta asiaa, jotka sinun pitää ymmärtää jotta pysyvä laihtuminen on mahdollista"

(Jos näitä ei tiedosta, pysyvä laihtuminen jää haaveeksi!)

Lataa tästä ilmainen opas!

Saat oppaan heti käyttöösi!

Mihin osoitteeseen voin lähettää oppaan? 

Tilaamalla oppaan annat luvan lähettää sinulle sähköpostiviestejä. Lähetämme ilmaista valmennusmateriaalia ja silloin tällöin tietoa maksullisista palveluista. Voit poistua listalta milloin tahansa!

Oppaassa saat vastauksia esimerkiksi näihin kysymyksiin:

✅ Miksi ei ole olemassa "parasta" tapaa laihtua?

✅ Mitkä ovat stressin ja jaksamisen roolit laihdutuksessa?

✅ Miksi liikunnassa vähemmän voi usein olla enemmän?

✅ Mitkä ajatusten ansat ovat usein pysyvän laihtumisen esteenä?

✅ Miksi kannattaa pitää välipäiviä” laihdutuksessa?

✅ Miksi väkisin tsemppaaminen ei yleensä toimi?

✅ Miksi laihdutusohjeita ei tule tulkita liian tarkkaan ja mitä kannattaisi tehdä sen sijaan?

Valmentaja Erno Polus

Patrik Borg

Olen koulutukseltani ravitsemustieteilijä, aloitin työni lihavuuden parissa tutkijana ja aluksi siksi että se oli kiinnostavaa.

Voi kuulostaa hassulta mutta 1990-luvulla kun aloitin niin lihavuutta ei kovin kummoisena haasteena pidetty yleisemmin eikä siitä ollut paljoa puhetta - toki yksittäiset ihmiset jo silloin tuskailivat asian kanssa. Joten lihavuus ei missään nimessä ollut hot topic.

Lihavuutta tutkiessani huomasin hiljalleen että sen hetkinen tapa ajatella lihavuuden hoitoa oli kuuripohjainen eikä tutkimusnäyttö sitä puoltanut - ja aloin pitämään ääntä asiasta ja kirjoitin 2005 ensimmäisen kirjani "Rentoa Painonhallintaa" jossa yritin kääntää lihavuuden hoidon ajattelua joustavampaan ja vähemmän kuuriluonteiseen suuntaan. Siihen aikaan se oli aivan uutta ja toi julkisuutta jolla oli mahdollisuus vaikuttaa. Nykypäivänä lihavuuden hoidon linjaukset ovat samanlaisia kuin kirjassa ehdotin mutta silloin se oli uusinta uutta. 

Vastaanottotyöt aloitin jossain vaiheessa koska tajusin että vain tutkimalla en asiaa voi ymmärtää tarpeeksi. Vastaanottoja olenkin tehnyt monessa paikassa ja olen niiden kautta oppinut ymmärtämään monenlaisia tilanteita ja oppinut niissä myös paljon kokeneilta lääkäreiltä ja psykologeilta: Helsingin Urheilulääkäriasema, Syömishäiriökeskus, Felicitas keskus (lapsettomuusklinikka), OMT keskus (Fysioterapiakesus), Pihjalalinna ja Lääkärikeskus Aava.

Vuosien aikana olen keskittynyt pitkälti painonhallintaan asiakastyössä koska osaamiseni on tässä parhaimmilaan - ja ihan maan parasta.

Olen aina ollut sitä mieltä että hommat kannattaa jättää niille jotka sen osaavat ja omassa vastaanottotyössäkin niin teen - jos minulle tulee vastaanotolle asiakas joka haluaa apuaan vatsavaivoissa niin voisin kertoa yleiset liirumlaarumit mutta en sitä tee vaan jätän laskuttamatta ja lähetän asiakkaan sellaiselle jonka tiedän olevan maamme paras tai parhaimpia.

Painonhallintatyö on myös antoisaa. Kun pystyy auttamaan ihmisiä niin se ilo ja säkenöinti asiakkaiden silmissä asioiden mennessä parempaan on aina yhtä palkitsevaa. Vaikka olen aika kiireinen niin vain siitä syystä jatkan yhä vastaanottojen pitämistä.

 

TYÖHISTORIAA

  • Monivuotinen lihavuustutkija
  • Monivuotinen Suomen Lihavuustutkijat ry:n puheenjohtaja
  • Ollut päätoimittamassa Duodecimin kirjaa Lihavuuden hoidosta
  • 15 v kokemus työstä Syömishäiriökeskuksessa jossa olen oppinut ratkaisemaan syömisen solmujen vaikeatkin tilanteet
  • Olen ollut luomassa painonhallinnan konseptia joka sai WHO:n terveyspalkkinnon
  • Urheiluravitsemustausta (Suomen Olympiakomitean ex- asiantuntija)
  • Nyt Urheiluravitsemuasiantuntijat ry:n pj
  • Tuonut oppia miten liikunta nivoutuu painonhallintaan
  • Olen tehnyt vastaanottotyötä koko ikäni ja vieläpä kaikkein haastavimmissa kohderyhmissä joten ratkaisuja löytyy aina.

 

- Patrik

Palvelua ylläpitää suomalainen Wellflix Oy. Y-tunnus: 1967772-4.

Palvelua ylläpitää suomalainen Wellflix Oy. Y-tunnus: 1967772-4.

Tietosuojaseloste.