All inclusive -hyvinvointipaketti

Verkkokurssit ja treenit - Kaikki yhdellä kertamaksulla.

 

Wellflix hyvinvointipaketti sisältää lähes 30 liikunta- ja hyvinvointiaiheista verkkokurssia ja yli 60 treeniä. Tämän kaiken saa rajattomaan käyttöönsä yhdellä kertamaksulla. Ei lisämaksuja, piilokuluja tai sitoutumista. - Maksat vain kerran ja saat koko paketin heti käyttöösi.

Voit valita 6 kk tai 12 kk pituisen käyttöoikeuden:

6 kk paketti = 69€

12 kk paketti = 99€ 

 

Tutustu verkkokursseihin ja treenisisältöihin:

PAINONHALLINNAN AAKKOSET -VERKKOKURSSI OSA 1 & 2

Ravitsemusterapeutti - tietokirjailija Hanna Partasen videokurssi painonhallinnan tärkeimmistä osatekijöistä. "Syö vähemmän, liiku enemmän" ajatusmalli ei ole paras viisaus painonhallinnassa. Hannalla on pitkä kokemus terapiatyöstä ja tietoa tuoreimmista tutkimuksista. Taatusti arvokkaita vinkkejä painonhallinnasta kiinnostuneille. Verkkokurssista on osat 1 & 2. 

Sisältää 11 videota

TAVOITTEELLINEN RAVITSEMUS -VERKKOKURSSI

Valmentaja Bettina Gräsbeckin verkkokurssilla lähestytään ravitsemusta tavoitteellisesta näkökulmasta. Kurssilla käydään läpi ravitsemusta ja aterioiden koostamista. Kurssi sopii kaikille ja arvokkaita neuvoja tulee erityisesti painonpudottajille sekä lihasmassan kasvattajille.

Sisältää 8 videota ja ruokavalioesimerkin

MEAL OF A CHAMPION RESEPTIT OSA I

Valmentaja Joni Urholan "Meal of a Champion" kirjaan perustuvia reseptejä. Aloittelevalle kokkailijalle helppoja reseptejä arkeen! Reseptit ovat suunniteltu painonhallintaan ja tavoitteellisen treenaamisen tueksi. Reseptisarjan osa 1.

Sisältää 17 reseptiä

MEAL OF A CHAMPION RESEPTIT OSA 2

Valmentaja Joni Urholan "Meal of a Champion" kirjaan perustuvia reseptejä. Aloittelevalle kokkailijalle helppoja reseptejä arkeen! Reseptit ovat suunniteltu painonhallintaan ja tavoitteellisen treenaamisen tueksi. Reseptisarjan osa 2.

Sisältää 16 reseptiä

PANOSTA PALAUTUMISEEN -VERKKOKURSSI

Liikunnanohjaaja AMK Jukka Loikkasen verkkokurssi palautumisesta. Kurssissa käytetään palautumisen fysiologian havainnollistamiseen First Beat -hyvinvointianalyysia. Kurssi sopii kaikille, eikä edellytä First Beatin käyttöä. Ennaltaehkäise ja lievitä uupumista sekä ylikuntoa panostamalla palautumiseen.

Sisältää 5 videota

TÖERGONOMIA KUNTOON -VERKKOKURSSI

Fysioterapeutti Pirpa Takin verkkokurssi työergonomiasta. Kurssilla on useita harjoitteita, joiden avulla voi ennaltaehkäistä ja helpottaa työergonomiasta johtuvia kiputiloja. Pienillä säännöllisillä harjoitteilla saat aikaan positiivisia muutoksia!

Sisältää 12 videota

MIKSI PAINO EI PUTOA? -WEBINAARITALLENNE

Webinaarissa ravitsemusterapeutti Hanna Partanen käy läpi mielenkiintoisia seikkoja painonhallintaan liittyvistä tekijöistä ja vastaa kysymykseen, miksi paino ei aina putoa halutusti?

Sisältää 1 webinaaritallenne

MIKSI PAINO EI PUTOA? -WEBINAARITALLENNE

Valmentaja Erno Poluksen workshop videotallenteena. Workshopin tavoitteena on antaa sinulle onnistumisen eväät omien tavoitteidesi saavuttamiseen. Opi muuttamaan tapojasi ja asettamaan itsellesi tavoitteita, joilla on myös mahdollisuus toteutua.

Sisältää 1 workshop -tallenne

UNI HYVINVOINNIN PERUSTANA -VERKKOKURSSI

Uni on terveyden ja hyvinvoinnin tärkein kivijalka. Lääkäri Vilho Aholan verkkokurssi unesta ja palautumisesta. Verkkokurssi koostuu videoluentojen sarjasta, jossa käydään läpi tärkeimmät uneen vaikuttavat tekijät. Paranna omaa untasi ja opi välttämään pahimmat sudenkuopat. Kurkista pintaa syvemmälle siihen, mitä elimistössämme tapahtuu unen aikana!

Sisältää 11 videota

JOOGA

Mitä jos pysähtyisit hetkeksi? Joogassa ei ole mihinkään kiire. Joogaamalla näiden helppojen videoiden mukana saat stressiä lievitettyä, kehoa vetreytettyä ja mieltä rauhoitettua. Joogaaminen kehittää myös kehon suorituskykyä ja parantaa liikkuvuutta. Vaihtoehtoja löytyy sekä aloittelijoille että edistyneemmille joogaajille!

Sisältää 6 videota

KEHONHUOLLON -VERKKOKURSSI

Valmentaja Salla Rinne tietää entisen ammattiurheilijan varmuudella, kuinka tärkeää kehonhuolto ja suorituskyvylle ja terveydelle. Tällä verkkokurssilla opit tekemään koko kehoa huoltavia harjoitteita. Harjoitteet parantavat liikkuvuutta ja venyvyyttä sekä palauttavat kehoa rasituksesta.

Sisältää 6 videota

LIIKUNNAN ALOITTAMINEN -VERKKOKURSSI

Liikuntatieteiden maisteri, Ville Vähäkoitin verkkokurssi "Liikunnan turvallinen ja rauhallinen aloittaminen" on videoluentopainoitteinen kurssi, jossa käydään liikkumista ja sen aloittamista läpi monelta eri kantilta. Kurssi on suunniteltu erittäin vähän liikkuneille, pitkään liikkumatta olleille tai niille, joilla on negatiivisia kokemuksia liikkumisesta. 

Sisältää 8 videota ja kaksi 12 viikon harjoitteluohjelmaa

TREENAA KAHVAKUULALLA -VERKKOKURSSI

Opettele treenaamaan kahvakuulalla monipuolisesti Salla Rinteen opastuksella. Salla on entinen seitsenottelija ja kouluttautunut mm. Pilates-, Kahvakuula, Kuntosali- ja Kuntonyrkkeilyohjaajaksi. Kurssin videot sisältävät runsaasti kahvakuulaliikkeitä eri variaatioineen ja tekniikkoineen.

Sisältää 9 videota

NAISTEN VOIMAHARJOITTELU -VERKKOKURSSI

Liikunnanohjaaja (AMK) ja Personal trainer Caroline Hietalahden voimaharjoittelukurssilla käydään läpi naisten voimaharjoittelun hyötyjä ja opitaan voimaharjoittelun perusliikkeet. Vie kuntosaliharjoittelusi uudelle tasolle tai aloita voimaharjoittelu ilman aikaisempaa kokemusta.

Sisältää 8 videota

VOIMAKUMINAUHA & CORE -VERKKOKURSSI

Ammattivalmentaja, liikunnanohjaaja (AMK) Ari Härkäsen verkkokurssilla tehdään erilaisia voimakuminauha- ja CORE -harjoitteita. Kurssi sopii erityisen hyvin istumatyöläisille ja kaikille, joilla on haasteita ryhdin ja ylävartalon lihaskireyksien kanssa. Kuminauhat ovat yllättävän tehokkaita treenivälineitä oikein käytettynä!

Sisältää 12 videota

PILATES PERUSTEET -VERKKOKURSSI

Somatic pilatesohjaaja Salla Rinteen Pilateksen perusteet -verkkokurssilla käydään läpi mm. ydintuki, kehon tärkempiä funktioita ja tietysti helposti omaksuttavia käytännön pilatesharjoitteita, joilla voit parantaa oman kehosi toimintakykyä ja vähentää monia vaivoja ja kolotuksia. Keskivartalosi kiittää!

Sisältää 7 videota

PORRASTREENI & CORE -VERKKOKURSSI

Tässä videokurssissa lähdetään portaisiin treenaamaan ammattivalmentaja Ari Härkäsen johdolla. Ari suosittelee porrastreeniä myös polviongelmaisille ja nivelrikosta kärsiville. Porrastreeni kehittää tehokkaasti hapenkuljetuselimistöä ja alavartalon lihaksia. Porrastreenien lisäksi tässä kurssissa on CORE-harjoitteita keskivartalolle.

Sisältää 12 videota

MAMA TREENAA -VERKKOKURSSI

Raskaana oleville ja hiljattain synnyttäneille äideille suunnattu verkkokurssi. Fysioterapeutti (AMK) Camilla Marjamäki on erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Kurssilla käydään läpi teoriaa ja tehdään harjoitteita, jotka sopivat äideille.

Sisältää 7 videota

VOIMANOSTON PERUSTEET -VERKKOKURSSI

Voimanosto sopii kuntoilumuotona kaiken ikäisille naisille ja miehille. Ota haltuun voimanoston perusteet Personal trainer ja kuntosalivalmentaja Timo Ahon johdolla. Verkkokurssin avulla voit aloittaa voimanoston harrastamisen turvallisesti tai hioa tekniikkaasi kuntoon. Kurssi sisältää treeniohjelman.

Sisältää 10 videota ja treeniohjelman

PUISTOTREENI -VERKKOKURSSI

Liikunnanohjaaja (AMK) Caroline Hietalahden ulkotreeni -verkkokurssi. Treenit voi suorittaa vaikka lähipuistossa. Kurssi sisältää lämmittelyosion ja viisi HIIT -treeniä.

Sisältää 7 videota

CF-HARJOITTELUN PERUSTEET -VERKKOKURSSI

Tämän kurssin valmentaja, CF-L 2 trainer Anu Peltokangas on kilpaillut CrossFit:issa kansainvälisellä tasolla. Hän on sijoittunut mm. Masters 35-sarjan viidenneksi European Championship kisassa 2018 ja toiminut useita vuosia CrossFit -valmentajana. Kurssi koostuu kolmesta osasta. Tässä osassa on teoriaa, cardio -harjoitteita, sanasto ja esimerkkiohjelma.

Sisältää 9 videota

CF-HARJOITTELU VAPAAT PAINOT -VERKKOKURSSI

Tämän kurssin valmentaja, CF-L 2 trainer Anu Peltokangas on kilpaillut CrossFit:issa kansainvälisellä tasolla. Hän on sijoittunut mm. Masters 35-sarjan viidenneksi European Championship kisassa 2018 ja toiminut useita vuosia CrossFit -valmentajana. Tässä osassa opetellaan CF-harjoittelun liiketekniikoita vapailla painoilla. Katso myös kurssin muut osat: perusteet ja kehonpaino.

Sisältää 24 videota

CF-HARJOITTELU KEHONPAINO -VERKKOKURSSI

Tämän kurssin valmentaja, CF-L 2 trainer Anu Peltokangas on kilpaillut CrossFit:issa kansainvälisellä tasolla. Hän on sijoittunut mm. Masters 35-sarjan viidenneksi European Championship kisassa 2018 ja toiminut useita vuosia CrossFit -valmentajana. Tässä osassa tehdään CF-harjoittelulle tyypillisiä kehonpainoliikkeitä. Katso myös kurssin muut osat: perusteet ja vapaat painot.

Sisältää 16 videota

BODY & SWEAT KOTITREENI -VERKKOKURSSI

Polta rasvaa ja kasvata lihaksia 8 viikossa. Valmentaja Joni Urholan 8 viikkoa kestävä kotitreenipainotteinen verkkokurssi on suunniteltu painonpudotukseen ja lihaskunnon kasvattamiseen. Kurssi koostuu mukana tehtävistä kotitreeneistä, treeniohjelmista ja ravinto-ohjeista. Treeniohjelma vaihtuu kahden viikon välein. Kaikissa treeneissä on helppo ja haastava versio.

Sisältää 13 videota

JOOGA -KOTITREENIT

Mitä jos pysähtyisit hetkeksi? Joogassa ei ole mihinkään kiire. Joogaamalla näiden helppojen videoiden mukana saat stressiä lievitettyä, kehoa vetreytettyä ja mieltä rauhoitettua. Joogaaminen kehittää myös kehon suorituskykyä ja parantaa liikkuvuutta. Vaihtoehtoja löytyy sekä aloittelijoille että hieman edistyneemmille joogaajille!

Sisältää 9 treeniä

RVP -KOTITREENIT

Jos sinusta tuntuu, että haluaisit täsmätreenata navan alapuolella sijaitsevia kehon osia, tämä on sinua varten. Lihaskuntopainotteisia treenejä, joissa keskitytään reisien, vatsan ja pakaroiden alueelle. Taatusti tehokasta!

Sisältää 4 treeniä

BODY & CORE -KOTITREENIT

Kaipaako lihaskuntosi kohennusta? Jos kaipaa, klikkaa tästä. BODY vahvistaa monipuolisesti koko vartalon lihaksia ja CORE keskittyy keskivartaloon ja syviin lihaksiin.

Sisältää 9 treeniä

KEHONHUOLTO -HARJOITUKSET

Me kaikki tarvitsemme joskus huoltoa. Kehonhuolto, venyttely keppijumppa ja muu palauttava sekä liikkuvuutta lisäävä tekeminen auttavat jaksamaan ja lisäävät hyvinvointiasi.

Sisältää 7 harjoitusta

KUNTONYRKKREILY -TREENIT

Onko niska jumissa tai ylimääräistä energiaa purettavaksi? Kuntonyrkkeily sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan, erityisesti istumatyöläisille ja kaikille, joilla on niska-hartiaseudun tai selän kanssa ongelmia!

Sisältää 4 treeniä

VÄLINEILLÄ TEHTÄVÄT -TREENIT

Näissä jumpissa käytetään oman kehon painon lisäksi jotain apuvälineitä tai vastuksia. Esimerkiksi kuminauhat ja käsipainot tuovat mukavasti lisää haastetta liikkeisiin. Kaikki treenit soveltuvat tehtäväksi kotona!

Sisältää 5 treeniä

SEKSUAALITERVEYS -VERKKOKURSSI

Seksuaalikasvattaja Bettina Gräsbeckin verkkokurssilla käsitellään seksuaalisuutta osana hyvinvointia. Kurssilla käsitellään mm. seksuaalisuutta yleisesti, haluttomuutta, miesten ongelmia ja naisen sekä miehen anatomiaa.

Sisältää 11 videota

QUICK TIPS

QUICK TIPS sisältää lyhyitä videoita, pieniä treeni-ideoita, liikevinkkejä, minitreenejä jne. Hae inspiraatiota omaan kotitreeniisi ja opi uusia täsmäliikkeitä!

Sisältää 8 videota

BODY / CORE

Nämä kotitreenit soveltuvat mainiosti aloittelijalle tai pitkän liikuntatauon jälkeen uuteen, lempeään aloitukseen. Laita rohkeasti video pyörimään ja annan treenin viedä mennessään turvallisesti ja tehokkaasti. 

Sisältää 3 helppoa treeniä

HIIT & TABATA

HIIT ja Tabata -treenit ovat tehokkaita, sykettä nostattavia intervalli-tyylisiä treenejä. Nämä treenit sopivat erityisen hyvin myös rasvanpolttoon. Treeneissä on korkea intensiteetti, joten kannattaa varautua hengästymiseen ja hikoiluun!

Sisältää 6 videota

MAILAPELAAJAN FYSIIKKA -VERKKOKURSSI

Fysioterapeutti Joni Honkaniemellä on 8 vuoden kokemus Suomen tennismaajoukkueen fysioterapeuttina sekä taustaa yhteistyöstä sulkapallon ja pöytätenniksen pelaajien kanssa. Jonin kurssi on suunnattu mailapelien harrastajalle, joka haluaa kehittää omia lajikohtaisia ominaisuuksiaan. Kurssi sisältää harjoitteita, joilla voi mm. parantaa ketteryyttä ja kimmoisuutta.

Sisältää 8 videota

KÄVELYN & JUOKSUN BIO-MEKANIIKKA -VERKKOKURSSI

Fysioterapeutti Pirpa Takin erittäin tekninen ja teoriapainoitteinen verkkokurssi kävelyn ja juoksun biomekaniikasta. Opi tällä kurssilla oikeat harjoitustekniikat ja vähennä kävelyn tai juoksun aiheuttamia kipu- ja rasitustiloja koko kehossa. Pirpa tietää mistä puhuu, sillä hän on toiminut mm. useiden Suomen tennishuippujen fysiikkavalmentajana.

Sisältää 8 videota

KEHITY JUOKSIJANA -VERKKOKURSSI

Entisen seitsenottelijan, valmentaja Salla Rinteen verkkokurssi juoksijalle. Kurssilla käydään läpi erilaisia harjoitteita, jotka tukevat juoksuharjoittelua. Mukana mm. koordinaatio- ja loikkaharjoitteita.

Sisältää 6 videota

KEHON LINJAUKSET & RYHTI -VERKKOKURSSI

Fysioterapeutti Pirpa Takin verkkokurssilla käydään läpi kehon linjauksen & ryhdin merkitystä. Mitä vaikutuksia ryhdillä on meidän terveyteemme? Mitkä tekijät vaikuttavat kehon linjaukseen ja ryhtiin.

Sisältää 7 videota

Kurkkaus sisältöihin:

 

Näin All inclusive toimii:

  • Voit ostaa Wellflix All inclusive -hyvinvointipaketin käyttöösi 6 kk ajaksi tai 12 kk ajaksi. Kumpikin vaihtoehto sisältää samat verkkokurssit + kotitreenit. 
  • Saat heti kaikki sisällöt käyttöösi. Kaikki verkkokurssit ja treenit ovat heti rajattomassa käytössäsi valitsemasi käyttöoikeuden mukaisen ajan. Liikuntaeduilla maksettaessa saat palvelun käyttöösi parin arkipäivän sisällä ostosta.
  • Pääsy sisältöihin loppuu, kun maksettu ajanjakso päättyy. Voit kuitenkin tehdä tämän jälkeen uuden tilauksen, jolloin saat taas palvelun uudelleen käyttöösi.
  • Ei piilokuluja. Ei lisämaksuja. Ei sitoutumista.

Tilauksen yhteydessä pääset heti jo kirjautumaan sisään.

Valitse sopiva paketti:

ALL INCLUSIVE (6 KK)

69€

Saat kaiken heti käyttöösi.

28+ verkkokurssia

60+ kotitreeniä

Rajaton käyttöoikeus 6 kk ajan.

Voit maksaa pankki- ja luottokortilla.

Jos maksat liikuntaeduilla, tee tilaus täällä!

OSTA TÄSTÄ 6 KK!

ALL INCLUSIVE (12 KK)

99€

Saat kaiken heti käyttöösi.

28+ verkkokurssia

60+ kotitreeniä

Rajaton käyttöoikeus 12 kk ajan.

Voit maksaa pankki- ja luottokortilla.

Jos maksat liikuntaeduilla, tee tilaus täällä!

OSTA TÄSTÄ 12 KK!

Useimmin kysyttyjä kysymyksiä: