Wellflix

Henkilöstönne hyvinvoinnin tukena 24/7 

 

Uskallamme väittää, että Wellflix

A) Tavoittaa kaikki työntekijänne paikasta ja työnkuvasta riippumatta
B) On niin helppo käyttää, että jokainen osaa
C) Mahtuu budjettiinne
D) Sopii kaikille työntekijöillenne

(Rehellisyyden nimissä: ei sovi niille, jotka eivät käytä internetiä)

 

Wellflix on verkkokurssisivusto, jossa työntekijänne saavat käyttöönsä huippuammattilaisten verkkokursseja toiveidenne mukaan!

Onko Wellflix sopiva juuri teidän henkilöstöllenne?

Tässä joitakin esimerkkejä, milloin Wellflix on sopiva juuri teidän henkilöstöllenne:
 • Työskennellään monissa eri lokaatioissa, jolloin on haastavaa saada kaikki yhtä aikaa hyvinvointitapahtumiin
 • Yksittäisten hyvinvointipäivien rinnalle tai sijaan kaivataan monipuolisempaa hyvinvointitoimintaa
 • Työtä tehdään paljon tietokoneella tai muuten istuma-asennossa
 • Työntekijöillä on haasteita jaksamisen kanssa
 • Haluttaisiin löytää hyvinvointipalvelu, joka integroituu "kuin itsestään" työntekijän työ- ja vapaa-aikaan
 • Työpäivät ovat kuormittavia ja tarvitaan keinoja voimavarojen vaalimiseksi
 • Halutaan palvelu, jossa on jokaiselle viikolle useitakin eri vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin parantamiseen tai ylläpitämiseen 
 • Haasteena on ollut löytää hyvinvointipalvelu, joka sopii tasapuolisesti kaikille ja tavoittaa koko henkilöstön
 • Etsitään palvelua, joka ei vie paljoa henkilöstön aikaa eikä ylitä budjettia
 • Halutaan tarjota palvelu, joka ottaa huomioon kaiken kuntoiset ja eri elämäntilanteissa olevat työntekijät
 • Toivottaisiin työntekijöiden fyysisen kunnon parantumista, stressin lievittymistä, keinoja palautumisen edistämiseen, terveellisempiä ravitsemustottumuksia, motivaatiota omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen ja sairaspoissaolojen vähentymistä.
 • Etsitään palvelua, joka on täydellinen etätyötä tekeville

Kaikki henkilökohtaisen hyvinvoinnin parantamiseen.

 

Henkilöstön motivointi - sisäinen markkinointi

Jotta hyvinvointipalvelusta olisi yritykselle hyötyä, pitää saada motivoitua mahdollisimman moni työntekijöistä osallistumaan hyvinvointipalveluiden käyttöön. Me autamme sisäisessä markkinoinnissa, jotta Wellflix saadaan jalkautettua työntekijöiden keskuuteen. Luonnollisesti aktivoimme osallistujia mahdollisimman paljon palvelun käytön aikana, hyötyjen maksimoimiseksi.

 

Pitkä kokemus henkilöstön hyvinvointipalveluista

Tiimillämme on vuosikymmenien kokemus yritysten henkilöstön hyvinvointipalveluiden järjestämisestä. Olemme järjestäneet mm. verkkovalmennuksia, hyvinvointiluentoja, workshopeja, kuntotestejä ja erilaisia hyvinvointipäiviä.

 

Asiantuntijamme ovat terveyden- ja hyvinvoinnin ammattilaisia

Palvelumme sisällöt ovat tuottaneet useat eri terveyden- ja hyvinvoinnin asiantuntijat. Asiantuntijoina mm. lääkäri Vilho Ahola, ravitsemusterapeutti Hanna Partanen, fysioterapeutit Joni Honkaniemi, Pirpa Takki ja Tiina Kantola. Sekä liikunnanohjaajat (AMK) Caroline Hietalahti, Joni Urhola, Ari Härkänen. Lisäksi personal trainer ja seksuaalineuvoja Bettina Gräsbeck, liikuntatieteiden maisteri Ville Vähäkoitti ja monet muut.

ESIMERKKEJÄ SISÄLLÖSTÄ:

Wellflix hyvinvointipaketti sisältää yli 20 hyvinvointiaiheista verkkokurssia ja yli 50 treeniä. 

Painonhallinta, laihdutus & ravitsemus

PAINONHALLINNAN AAKKOSET -VERKKOKURSSI OSA 1 & 2

Ravitsemusterapeutti - tietokirjailija Hanna Partasen videokurssi painonhallinnan tärkeimmistä osatekijöistä. "Syö vähemmän, liiku enemmän" ajatusmalli ei ole paras viisaus painonhallinnassa. Hannalla on pitkä kokemus terapiatyöstä ja tietoa tuoreimmista tutkimuksista. Taatusti arvokkaita vinkkejä painonhallinnasta kiinnostuneille. Verkkokurssista on osat 1 & 2. 

Sisältää 11 videota

TAVOITTEELLINEN RAVITSEMUS -VERKKOKURSSI

Valmentaja Bettina Gräsbeckin verkkokurssilla lähestytään ravitsemusta tavoitteellisesta näkökulmasta. Kurssilla käydään läpi ravitsemusta ja aterioiden koostamista. Kurssi sopii kaikille ja arvokkaita neuvoja tulee erityisesti painonpudottajille sekä lihasmassan kasvattajille.

Sisältää 8 videota ja ruokavalioesimerkin

MEAL OF A CHAMPION RESEPTIT OSA I

Valmentaja Joni Urholan "Meal of a Champion" kirjaan perustuvia reseptejä. Aloittelevalle kokkailijalle helppoja reseptejä arkeen! Reseptit ovat suunniteltu painonhallintaan ja tavoitteellisen treenaamisen tueksi. Reseptisarjan osa 1.

Sisältää 17 reseptiä

BODY & SWEAT KOTITREENI -VERKKOKURSSI

Polta rasvaa ja kasvata lihaksia 8 viikossa. Valmentaja Joni Urholan 8 viikkoa kestävä kotitreenipainotteinen verkkokurssi on suunniteltu painonpudotukseen ja lihaskunnon kasvattamiseen. Kurssi koostuu mukana tehtävistä kotitreeneistä, treeniohjelmista ja ravinto-ohjeista. Treeniohjelma vaihtuu kahden viikon välein. Kaikissa treeneissä on helppo ja haastava versio.

Sisältää 13 videota ja 8 viikon treeniohjelman

Uni, rauhallinen liikunta ja liikkumisen aloittaminen

UNI HYVINVOINNIN PERUSTANA -VERKKOKURSSI

Uni on terveyden ja hyvinvoinnin tärkein kivijalka. Lääkäri Vilho Aholan verkkokurssi unesta ja palautumisesta. Verkkokurssi koostuu videoluentojen sarjasta, jossa käydään läpi tärkeimmät uneen vaikuttavat tekijät. Paranna omaa untasi ja opi välttämään pahimmat sudenkuopat. Kurkista pintaa syvemmälle siihen, mitä elimistössämme tapahtuu unen aikana!

Sisältää 11 videota

JOOGA

Mitä jos pysähtyisit hetkeksi? Joogassa ei ole mihinkään kiire. Joogaamalla näiden helppojen videoiden mukana saat stressiä lievitettyä, kehoa vetreytettyä ja mieltä rauhoitettua. Joogaaminen kehittää myös kehon suorituskykyä ja parantaa liikkuvuutta. Vaihtoehtoja löytyy sekä aloittelijoille että edistyneemmille joogaajille!

Sisältää 6 videota

KEHONHUOLLON -VERKKOKURSSI

Valmentaja Salla Rinne tietää entisen ammattiurheilijan varmuudella, kuinka tärkeää kehonhuolto ja suorituskyvylle ja terveydelle. Tällä verkkokurssilla opit tekemään koko kehoa huoltavia harjoitteita. Harjoitteet parantavat liikkuvuutta ja venyvyyttä sekä palauttavat kehoa rasituksesta.

Sisältää 6 videota

LIIKUNNAN ALOITTAMINEN -VERKKOKURSSI

Liikuntatieteiden maisteri, Ville Vähäkoitin verkkokurssi "Liikunnan turvallinen ja rauhallinen aloittaminen" on videoluentopainoitteinen kurssi, jossa käydään liikkumista ja sen aloittamista läpi monelta eri kantilta. Kurssi on suunniteltu erittäin vähän liikkuneille, pitkään liikkumatta olleille tai niille, joilla on negatiivisia kokemuksia liikkumisesta. 

Sisältää 8 videota ja kaksi 12 viikon harjoitteluohjelmaa

Treenaaminen &  liikkeiden tekniikat

TREENAA KAHVAKUULALLA -VERKKOKURSSI

Opettele treenaamaan kahvakuulalla monipuolisesti Salla Rinteen opastuksella. Salla on entinen seitsenottelija ja kouluttautunut mm. Pilates-, Kahvakuula, Kuntosali- ja Kuntonyrkkeilyohjaajaksi. Kurssin videot sisältävät runsaasti kahvakuulaliikkeitä eri variaatioineen ja tekniikkoineen.

Sisältää 9 videota

NAISTEN VOIMAHARJOITTELU -VERKKOKURSSI

Liikunnanohjaaja (AMK) ja Personal trainer Caroline Hietalahden voimaharjoittelukurssilla käydään läpi naisten voimaharjoittelun hyötyjä ja opitaan voimaharjoittelun perusliikkeet. Vie kuntosaliharjoittelusi uudelle tasolle tai aloita voimaharjoittelu ilman aikaisempaa kokemusta.

Sisältää 8 videota

VOIMAKUMINAUHA & CORE -VERKKOKURSSI

Ammattivalmentaja, liikunnanohjaaja (AMK) Ari Härkäsen verkkokurssilla tehdään erilaisia voimakuminauha- ja CORE -harjoitteita. Kurssi sopii erityisen hyvin istumatyöläisille ja kaikille, joilla on haasteita ryhdin ja ylävartalon lihaskireyksien kanssa. Kuminauhat ovat yllättävän tehokkaita treenivälineitä oikein käytettynä!

Sisältää 12 videota

PILATES PERUSTEET -VERKKOKURSSI

Somatic pilatesohjaaja Salla Rinteen Pilateksen perusteet -verkkokurssilla käydään läpi mm. ydintuki, kehon tärkempiä funktioita ja tietysti helposti omaksuttavia käytännön pilatesharjoitteita, joilla voit parantaa oman kehosi toimintakykyä ja vähentää monia vaivoja ja kolotuksia. Keskivartalosi kiittää!

Sisältää 7 videota

PORRASTREENI & CORE -VERKKOKURSSI

Tässä videokurssissa lähdetään portaisiin treenaamaan ammattivalmentaja Ari Härkäsen johdolla. Ari suosittelee porrastreeniä myös polviongelmaisille ja nivelrikosta kärsiville. Porrastreeni kehittää tehokkaasti hapenkuljetuselimistöä ja alavartalon lihaksia. Porrastreenien lisäksi tässä kurssissa on CORE-harjoitteita keskivartalolle.

Sisältää 12 videota

MAMA TREENAA -VERKKOKURSSI

Raskaana oleville ja hiljattain synnyttäneille äideille suunnattu verkkokurssi. Fysioterapeutti (AMK) Camilla Marjamäki on erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Kurssilla käydään läpi teoriaa ja tehdään harjoitteita, jotka sopivat äideille.

Sisältää 7 videota

VOIMANOSTON PERUSTEET -VERKKOKURSSI

Voimanosto sopii kuntoilumuotona kaiken ikäisille naisille ja miehille. Ota haltuun voimanoston perusteet Personal trainer ja kuntosalivalmentaja Timo Ahon johdolla. Verkkokurssin avulla voit aloittaa voimanoston harrastamisen turvallisesti tai hioa tekniikkaasi kuntoon. Kurssi sisältää treeniohjelman.

Sisältää 10 videota ja treeniohjelman

PUISTOTREENI -VERKKOKURSSI

Liikunnanohjaaja (AMK) Caroline Hietalahden ulkotreeni -verkkokurssi. Treenit voi suorittaa vaikka lähipuistossa. Kurssi sisältää lämmittelyosion ja viisi HIIT -treeniä.

Sisältää 7 videota

Seksuaaliterveys, Quick tips & kotitreenejä

SEKSUAALITERVEYS -VERKKOKURSSI

Seksuaalikasvattaja Bettina Gräsbeckin verkkokurssilla käsitellään seksuaalisuutta osana hyvinvointia. Kurssilla käsitellään mm. seksuaalisuutta yleisesti, haluttomuutta, miesten ongelmia ja naisen sekä miehen anatomiaa.

Sisältää 11 videota

QUICK TIPS

QUICK TIPS sisältää lyhyitä videoita, pieniä treeni-ideoita, liikevinkkejä, minitreenejä jne. Hae inspiraatiota omaan kotitreeniisi ja opi uusia täsmäliikkeitä!

Sisältää 8 videota

BODY / CORE

Kaipaako lihaskuntosi kohennusta? Jos kaipaa, tämä on loistava vaihtoehto treenata. BODY vahvistaa monipuolisesti koko vartalon lihaksia ja CORE keskittyy keskivartaloon ja syviin lihaksiin.

Sisältää 8 videota

HIIT & TABATA

HIIT ja Tabata -treenit ovat tehokkaita, sykettä nostattavia intervalli-tyylisiä treenejä. Nämä treenit sopivat erityisen hyvin myös rasvanpolttoon. Treeneissä on korkea intensiteetti, joten kannattaa varautua hengästymiseen ja hikoiluun!

Sisältää 6 videota

Lajiharjoittelu, kehon linjaukset & ryhti

MAILAPELAAJAN FYSIIKKA -VERKKOKURSSI

Fysioterapeutti Joni Honkaniemellä on 8 vuoden kokemus Suomen tennismaajoukkueen fysioterapeuttina sekä taustaa yhteistyöstä sulkapallon ja pöytätenniksen pelaajien kanssa. Jonin kurssi on suunnattu mailapelien harrastajalle, joka haluaa kehittää omia lajikohtaisia ominaisuuksiaan. Kurssi sisältää harjoitteita, joilla voi mm. parantaa ketteryyttä ja kimmoisuutta.

Sisältää 8 videota

KÄVELYN & JUOKSUN BIO-MEKANIIKKA -VERKKOKURSSI

Fysioterapeutti Pirpa Takin erittäin tekninen ja teoriapainoitteinen verkkokurssi kävelyn ja juoksun biomekaniikasta. Opi tällä kurssilla oikeat harjoitustekniikat ja vähennä kävelyn tai juoksun aiheuttamia kipu- ja rasitustiloja koko kehossa. Pirpa tietää mistä puhuu, sillä hän on toiminut mm. useiden Suomen tennishuippujen fysiikkavalmentajana.

Sisältää 8 videota

KEHITY JUOKSIJANA -VERKKOKURSSI

Entisen seitsenottelijan, valmentaja Salla Rinteen verkkokurssi juoksijalle. Kurssilla käydään läpi erilaisia harjoitteita, jotka tukevat juoksuharjoittelua. Mukana mm. koordinaatio- ja loikkaharjoitteita.

Sisältää 6 videota

KEHON LINJAUKSET & RYHTI -VERKKOKURSSI

Fysioterapeutti Pirpa Takin verkkokurssilla käydään läpi kehon linjauksen & ryhdin merkitystä. Mitä vaikutuksia ryhdillä on meidän terveyteemme? Mitkä tekijät vaikuttavat kehon linjaukseen ja ryhtiin.

Sisältää 7 videota

Pidä henkilöstösi työkyvystä huolta myös etätyömaailmassa

Sopii jokaiselle työntekijälle!

 • Työntekijöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee. Kymmenien ammattilaisten tiedot & vinkit rajattomassa käytössä.
 • Monipuolinen palvelu, joka sopii tasapuolisesti kaikille työntekijöille lokaatiosta riippumatta.
 • Erittäin kustannustehokas palvelu ja helppo ottaa käyttöön.

Wellflix henkilöstöllenne?

Oletko kiinnostunut Wellflixin käyttöönotosta henkilöstöllenne tai haluaisitko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä seuraavaan arkipäivään mennessä!

Yritysasiakkaat:

Erno Polus

Sähköposti: [email protected]

Puh. 020 730 6750

https://www.linkedin.com/in/ernopolus/

Wellflix Premium on yritysten henkilöstön hyvinvointiin suunniteltu palvelukokonaisuus.

Kerromme mielellämme lisää palvelustamme!

 

Yritysasiakkaat:

Erno Polus

Sähköposti: [email protected]

Puh. 020 730 6750

Wellflix suoratoistopalvelua ylläpitää suomalainen Wellflix Oy. Y-tunnus: 1967772-4.