Tämä laihdutuskurssi on hyvin erilainen kuin ne, joihin olet tottunut…

Saa painosi laskuun pysyvästi valitsemalla monista laihdutuskeinoista itsellesi sopivin


Ilman nälkää, treenirääkkejä tai perinteisten laihdutuskuurien ongelmia. Voit viimein lopettaa
 toivomisen ja arvailun mikä toimii. Tilalle saat ymmärryksen, tiedot ja taidot, miten onnistut pysyvässä laihtumisessa.

... kaikki tämä vain kahdeksassa viikossa.

 

Suomen kokeneimman painonhallinnan asiantuntijan, Patrik Borgin LAIHDU KEHOA KUUNNELLEN -VERKKOKURSSI

Tämä on varmasti erilainen kuin muut laihdutuskurssit. Et joudu mihinkään tiukkaan muottiin tai tiettyyn ruokavaliomalliin. Sen sijaan annan sinulle ohjeet, miten valitset parhaan mallin itsellesi, jota tuunaamme ja sovellamme sinun elämääsi sopivaksi. 

Tällä kurssilla teemme asioita tavalla, jotka tutkimusten mukaan johtavat hyvin säilyvään painonlaskuun ja siksi tämä on fiksuin tapa laihduttaa.

-Patrik Borg
lihavuustutkija, ravitsemusasiantuntija

laihdu_kehoa_kuunnellen_verkkokurssi_patrik_borg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Olin jo ehtinyt työstää ne pahimmat ongelmat syömisen suhteen ja tämä kurssi sai lopulta laihtumisen oikeasti käyntiin. Kiloja lähti 7 ja uskon, että painon pudotus myös jatkuu, hitaasti ja rauhallisesti.

Laihdu kehoa kuunnellen -kurssin osallistuja

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kurssi oli käänteentekevä. Oivalsin, siis todella oivalsin, ensimmäistä kertaa ateriarytmin ja opin syömään enemmän aamulla ja lounaalla. Paino on pudonnut maltillisesti, mutta pikkuhiljaa.

Laihdu kehoa kuunnellen -kurssin osallistuja

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Painonhallinnan kanssa kamppailevalle tahdon sanoa: Jos haluat laihtua turvallisesti ja pysyvästi, suosittelen sinulle tätä kurssia. Suora linja asiantuntijaan ja sparraavaan ryhmään on huikea mahdollisuus. 

 Laihdu kehoa kuunnellen -kurssin osallistuja

Pysyvä laihtuminen on mahdollista jokaiselle

 
Monet ihmiset ovat menettäneet uskonsa pysyvään laihtumiseen.

Pysyvä laihtuminen saattaa usein näyttäytyä sellaisena ylitsepääsemättömän vaikealta itsekurien ja tsemppaamisen sekameteliltä, ettei yksinkertaisesti riitä usko omiin kykyihin.

Ja onhan se ymmärrettävää, jos on kokeiltu laihtumista useaan otteeseen ja kerta toisensa jälkeen huomaa vain miten paino tulee korkojen kera takaisin ennen pitkää. 

Turhauttaa, ärsyttää, motivaatio on jatkuvasti koetuksella….

Pysyvä laihtuminen kuitenkaan ei ole mikään mysteeri tai saavuttamattomissa oleva asia, sillä se on onneksi kaikille mahdollista.

Laihtumista voidaan tehdä monilla eri tyyleillä, mutta kovin monissa tapauksissa pysyvämpi laihtuminen jää haaveeksi, koska sitä tehdään ihan väärällä otteella ja välillä ongelmallisilla keinoilla.

Ja tämän olen saanut todistaa tutkimus- ja asiantuntijatehtävissä 20-vuotisen urani aikana. Myös tutkimusnäyttö on kristallinkirkasta, että näinhän se on.

Valitettavan moni laihduttaa hyvin epäedullisilla tavoilla, jossa pääfokus on painonlaskussa "hinnalla millä hyvänsä".

Sitten jäädään toivomaan, että paino pysyy alhaalla tai koetetaan pitää se alhaalla samoilla liian tiukoilla rajoituskeinoilla – tämä on lähtökohtaisesti toivoton taktiikka.

 Mutta silti monet toimivat näin kerta toisensa jälkeen... Etsitään aina sitä uutta parasta ratkaisua, jolla viimein sen painon saisi pidettyä alhaalla. "Ehkä tällä kertaa onnistun…"


Arvailulla ja toivomisella ei ole sijaa – saa tilalle tieto, taito ja ymmärrys, miten viimein onnistut pysyvässä laihtumisessa.

Totuus on se, ettei ole olemassa “oikeaa tapaa laihtua” tai parasta systeemiä…

…on vain sinulle sopivimpia ratkaisuja.

Vaikka sellaista “taikadieettiä” joka sopii kaikille ei olekaan, niin on toki yksilöllistä fysiologista, psykologista ja sosiaalista sopivuutta.

Esimerkkinä: ilman muuta jollekin voi sopia erityisen hyvin vaikka jokin pätkäpaastovariaatio ja jollekin toiselle vaikka vähähiilihydraattinen ruokavalio pienellä pätkäpaastotwistillä – ja sitten on kolmas jolle kumpikaan näistä ei ole sopiva.

Koska luet tätä sivua, haluan antaa sinulle arvailun ja toivomisen tilalle tiedot, taidot ja ymmärryksen, miten juuri sinä voit onnistua pysyvässä laihtumisessa sellaisella tavalla, joka mahtuu omaan elämääsi ja arkeesi.

❌ Ei niin, että päätetään joku laihdutustyyli ja mennään sillä väkisin maaliin…

❌ Ei niin, että tsempataan hulluna ja purraan hammasta yhteen…

Vaan nimenomaan fiksu laihdutus tehdään niin että…

✅ Valitaan SINUN arkeesi ja elämääsi sopivin laihdutustyyli monien joukosta, jota sovelletaan ja tuunataan osaksi pysyviä elintapoja.

Pysyvä laihtuminen rakennetaan tällaisen “oppivan otteen” kautta. Tällainen joustava, oppiva ja kehoa kuunteleva ote on myös tutkitusti fiksuin tapa laihtua pysyvästi.

Jos tämä herätti kiinnostuksesi, jatka lukemista.

Kurssi, joka muuttaa käsityksesi pysyvästä laihtumisesta

Nimeni on Patrik Borg ja olen koulutukseltani ravitsemustieteilijä. Aloitin työni lihavuuden parissa tutkijana 1990-luvulla. Olin itse asiassa ensimmäisiä ravitsemusalan asiantuntijoita, joka vei ylipainon ja painonhallinnan hoitoa pois kuuriluonteisista tiukoista dieeteistä sallivampaan ja joustavampaan suuntaan.

Tätä taustaa vasten olenkin pitkään miettinyt, että miten saisin rakennettua sellaisen nopeutettuun laihdutukseen tähtäävän kurssin, jossa laihdutus tulee osaksi järkevää pysyvää painonhallinnan kokonaisuutta. Sellaisen, jossa ei tehdä mitään jojo-laihdutuksen ongelmallisia asioita.

Ja nyt koska luet tätä sivua, minulla on ratkaisu, miten se toteutetaan fiksuimmalla ja todennäköisesti pysyvimmällä mahdollisella tavalla.

Olen käytännössä laittanut yhteen pakettiin kaiken tietoni, mitä minulle on yli 20-vuotisen urani aikana erilaisissa tehtävissä painonhallinnan ja laihtumisen parissa kertynyt.

Olen kohdannut työssäni hyvinkin hankalia painonhallinnan tilanteita, mutta asiat joita opetellaan eivät silti ole ylivoimaisia kenellekään - toki mitä vaikeampi tilanne niin sitä enemmän oman tien löytämiseen menee aikaa.

Tällä yritän sanoa sinulle sitä, että nämä asiat ovat ihan jokaisen opittavissa.

Ja nämä asiat haluan opettaa sinulle verkkokurssillani, joten pidemmittä puheitta…

Esittelyssä:

Laihdu kehoa kuunnellen - verkkokurssi

laihdu_kehoa_kuunnellen_verkkokurssi_patrik_borg

Liity odotuslistalle!

Kurssi pähkinänkuoressa:

 • Löydät sinulle sopivimman keinon saada painosi laskuun niin, että se myös pysyy alhaalla (vaikka aikaisemmat laihdutusyritykset eivät olisi tuoneet haluttuja tuloksia).
 • Käytössäsi on useita laihdutuskeinoja: pätkäpaaston variaatiot, vähähiilihydraattinen ruokavalio, kalorilaskentamalli, syömisen laadullisen parantamisen malli.
 • Saat ohjeet, tuen ja työkalut, jotka tekevät oman laihdutuskeinon valinnasta ja sen tuunaamisesta vaivatonta.
 • Ymmärrät, missä pysyvässä laihtumisessa pohjimmiltaan on kyse ja miten se tehdään tavalla, jossa ei tehdä jojo-laihdutuksen ongelmallisia asioita.
 • Osaat välttää sudenkuopat ja esteet laihtumisen tiellä, joihin monet karahtavat.
 • Rakennamme laihtumisen osaksi elämääsi ilman suurempia ponnisteluja niin, ettei elämä myöskään muutu pelkäksi laihduttamiseksi. 
 • Opit keskittymään olennaisimpiin asioihin, jotka tuovat tuloksia. Säästämme energiaa karsimalla turhat asiat pois.
 • Opit tiedot ja taidot, miten teet laihdutusta elämässäsi niin ongelmattomasti kuin mahdollista.
 • Saat minun yli 25-vuotisen osaamiseni eri painonhallinnan ja laihdutuksen asiantuntijatehtävissä käyttöösi koko kurssin ajaksi. 
 • Saat kattavan vertaistuen ja minun etätuen suljetussa Facebook-ryhmässämme koko kurssin ajaksi.

Tämä kurssi on hyvin erilainen kuin muut laihdutuskurssit, joihin olet tottunut. Kurssilla rakennamme pysyvän laihtumisen osaksi elämääsi kehoa kuuntelevalla tavalla, joka sopii juuri sinulle.

 

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa, kun seuraavan kurssin myynti aukeaa parhaalla hinnalla? Jätä vain etunimesi ja sähköpostisi tähän, niin ilmoitan sinulle kun myynti aukeaa!

Huom! Tämä ei sido sinua mihinkään.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi, annat meille luvan lähettää sinulle sähköpostia.

Lue alta muiden tuloksia ja oivalluksia kurssilta

Miten tämä kurssi voi auttaa sinua, vaikka “olisit kokeillut kaikkea”?

Monissa dieetteihin ja kuureihin perustuvissa ohjelmissa on niin sanottu “päättävä ote”, eli on yksi tiukka malli ja / tai ruokavalio mitä noudatetaan – kuten aikaisemmin olen todennut, tällainen kuuriluontoinen tapa harvoin johtaa pysyvämpiin laihdutustuloksiin.

Eli minäkään en anna sinulle mitään ennenkuulumatonta “dieettisysteemiä” jolla laihdut pysyvästi, koska ei sellaista olekaan…

Kaikki laihdutuksen mekanismit ovat työkaluja ja mikä tahansa voi toimia. Tällä kurssilla kaikki järkevät työkalut ovat käytössä.


Aluksi teet avustuksellani ja kokemustesi pohjalta analyysin siitä, mikä kurssin laihdutustyyleistä on 
sinulle sopivin, jolla lähdet liikkeelle.

Valittavanasi on:

laihdu_kehoa_kuunnellen_verkkokurssi_pätkäpaasto

Pätkäpaaston variaatiot

Valittavana helpompi lähtö  8:16 tai keskivaikea 5:2

laihdu_kehoa_kuunnellen_verkkokurssi_vhh

Vähähiilihydraattisen ruokavalion variaatiot 

Valittavana helpompi ja tiukempi malli.

laihdu_kehoa_kuunnellen_verkkokurssi_kalorilaskenta

Kalorilaskenta-
malli

 

laihdu_kehoa_kuunnellen_verkkokurssi_syömisen_laadullinen_parantaminen

Syömisen laadullisen parantamisen malli

 

...tai voit yhdistellä malleja itsellesi sopivaksi kombinaatioksi.

Saat jokaisesta mallista ohjeet, miten lähdet liikkeelle. Minä olen suljetussa keksusteluryhmässä myös tukena.

Kurssin ydin on siinä, että miten tätä valitsemaasi laihdutustyyliä tuunataan ja sovelletaan matkan varrella niin, että se sopii sinun elämääsi ongelmattomasti. Valitsemasi tyyli ei myöskään ole kiveen hakattu, vaan voit vaihtaa sitä lennosta.

Eli vaikka olisit kokeillut kaikkia eri laihdutustapoja maasta taivaaseen onnistumatta, sinulta on hyvin todennäköisesti puuttunut tämä oleellinen kehoa kuunteleva “oppiva ote”, joka on tämän kurssin ydinteema.

Me keskitymme olennaisiin asioihin emmekä tee mitään sellaisia rajoja ylittäviä asioita, jotka vääjäämättä johtavat siihen että kroppa rankaisee takaisin ja homma menee sen takia puihin.

Uskon, että tämä voi olla se puuttuva palanen laihtumisen ja painonhallinnan palapelissäsi, joka on ollut kateissa tähän asti.

Katso videolta, mitä tulee ottaa huomioon kun valitset itsellesi sopivinta laihdutustyyliä

 

Millaisia tuloksia voit odottaa kurssin aikana?

Laihtumiseen vaikuttaa niin monet asiat, että varmoja tietyn kilomäärän laihdutustuloksia en voi jokaiselle luvata.

Jotkut voivat laihtua vaikka 5kg tämän 8 viikon aikana, jotkut enemmän, jotkut vähemmän, jotkut ei vielä ollenkaan. Mutta mitä pidempi aikajänne sinulla on, sitä suuremman laihtumisen voit saada aikaan. 

Loppupeleissä painosi tulevaisuuden ratkaisee ymmärryksesi ja tietosi eikä tsemppisi määrä tai paljonko päivässä, viikossa tai kuukaudessa laihdut.

Viikko ilman painonlaskua, mutta oppien on parempi kuin runttaava ja oppimaton viikko painonlaskun kanssa.

Kurssilla haluamme siis antaa itsellemme aikaa oppia – jos koko ajan kyttäät painonlaskua niin et anna itsellesi mielenrauhaa kokeiluihin ja oppimiseen.

Eli tällä kurssilla ei edes ole tarkoitus, että kaikki laihtumisesi tapahtuu kurssin aikana. Kurssin aikana on tarkoitus saada ymmärrystä ja itselle sopivia työkaluja laihtumiseen, jotka kantavat pitempään mitä kurssi kestää.

“Kannattaako minun osallistua?”

Monilla on herännyt varmasti tässä kohtaa kysymys, “onko kurssi minulle”? Lyhyt vastaus on se, että tämä menetelmä sopii lähes kaikille, joilla tavoitteena on pysyvä laihtuminen (tiettyjä lääketieteellisiä poikkeuksia lukuun ottamatta, joihin en voi ottaa kantaa).

Pitkä vastaus on se, että vuosien asiantuntijatyön pohjalta voin sanoa, että tämä kurssi sopii erityisen hyvin sinulle, jos…

✓ Olet jo kiinnittänyt huomiota elintapoihisi, ja monet niistä ovat jo melko hyvällä tasolla, mutta paino ei ole silti laskenut.

✓ Olet kokeillut useampia laihdutustyylejä, valmennuksia ja kursseja, mutta et ole saanut toivottuja tuloksia ja paino on aina tullut ennen pitkää takaisin.

✓ Tarvitset ns. “viimeisen silauksen” miten laihduttamista tehdään pysyvällä ja ongelmattomalla tavalla.

✓ Haluaisit laihtua pysyvästi sellaisella tavalla joka mahtuu suhteellisen vaivattomasti omaan elämääsi ja arkeesi ilman väkisin tsemppaamista.

✓ Haluaisit laihtua pysyvästi, mutta sinusta tuntuu että olet menettänyt uskosi sen saavuttamiseen.

Jos tunnistit itsesi yhdestäkin kohdasta, tämä valmennus voi olla juuri se mitä tarvitset.

Kenelle tämä kurssi ei välttämättä sovi?

Sinun puolestaan ei välttämättä kannata tulla tälle kurssille mukaan, jos...

🛑 Koet olevasi jaksamisesi äärirajoilla

🛑 Sinulla on ollut käynnissä useita laihdutuksia aivan tähän hetkeen asti

🛑 Syömisesi on hallitsematonta, koet itsesi makeanhimoiseksi tai ruokariippuvaiseksi.

🛑 Kontrolloit syömistäsi paljon

🛑 Sinulle tulee syömisestä usein huono omatunto

🛑 Uskot, että painonhallinnan haasteet johtuvat saamattomuudestasi.

Näissä tapauksissa tällainen suoraan laihtumiseen pyrkivä kurssi ei ole ideaalein sinulle. Sen sijaan suosittelen ottamaan painonhallinnan teemat ensin haltuun.

Näiden työkalujen ja elementtien avulla varmistamme onnistumisesi:

SYVÄLUOTAAVAT VIDEOSISÄLLÖT

 • Kurssin materiaalipankki sisältää valmennusvideoitani, joissa pureudutaan pysyvän laihtumisen eri vaiheisiin ja syvennetään ymmärrystä kurssin teemoista.
 • Videosisältöjen annostelu ja rytmitys on tarkkaan harkittu optimaalisen etenemisen kannalta.
 • Vaikka kurssi kestää 8 viikkoa, emme pidä kiirettä, vaan etenemistahti on onnistumista tukevalla tavalla harkitun rauhallinen.

TEHTÄVÄT, OHJEET & TYÖKALUT

 • Kurssin aikana tehdään tehtäviä, joiden avulla kartoitetaan omia ongelmakohtia ja luodaan niihin ratkaisuja.
 • Saat käyttöösi ohjeet ja tukeni alkukartoitukseen, jossa analysoit mikä laihdutustyyli on se millä lähdet liikkeelle.
 • Tarkastuslistat, joiden avulla ymmärrät, menetkö oikeaan suuntaan ja onko tarvetta muuttaa tekemistä
 • Saat ohjeet, miten lähdet toteuttamaan valittua laihdutustyyliä arjessasi
 • Saat myös yksinkertaisia ja helposti arkeen sovellettavia ohjeita & vinkkejä siihen, miten pääset kohti tavoitteitasi.
 • Nämä työkalut konkretisoivat sinulle sekä kipupisteitä että vahvuuksiasi ja varmistavat onnistumisesi.

PÄÄSY FACEBOOK -RYHMÄÄN, ETÄTUKI & VERTAISTUKI

 • Kurssin sydämenä toimii suljettu Facebook-ryhmä. Tämän ryhmän merkitystä on mahdotonta korostaa liikaa.
 • Teen Facebook-ryhmässä viikoittain tärkeitä nostoja kurssin teemoista ja jaan hyödyllistä tietoa. 
 • Facebook-ryhmässä autan sinua ja vastaan kurssin teemoihin liittyviin kysymyksiisi. Tämä etätuki on siis käytössäsi koko kurssin ajan!
 • Ryhmässämme on aina kannustava luottamuksen ilmapiiri. Samanhenkisten ja samoja haasteita ratkovien ihmisten vertaistuki on yksi tärkeä onnistumisen kivijalka.
 • Ryhmässä käydään myös vapaamuotoista keskustelua, jaetaan onnistumisia ja kannustetaan toisiamme.

Ilmainen erikoisbonus kaupan päälle, kun lähdet mukaan (arvo 99€)!

Saat nyt kaupan päälle monipuolisen jumppapaketin, joka sisältää peräti 73 videoitua kotijumppaa ja treeniä. Saat paketissa mm. joogaa, kehonhuoltoa, taukojumppia, HIIT:ä sekä kehonpainoharjoitteita.

Näiden harjoitusten avulla saat helposti lisää fyysistä aktiivisuutta arkeesi. Voit hyödyntää sisältöjä rajattomasti koko kurssin ajan. Huom. sinun ei tarvitse jumpata tai treenata lainkaan jos et halua, vaan voit vapaaehtoisesti hyödyntää näitä mukana tulevia liikuntasisältöjä.

laihdu_kehoa_kuunnellen_verkkokurssi_bonus

Lisää kokemuksia Laihdu kehoa kuunnellen -kurssilta:

Miksi sinun kannattaa toimia nyt?

Laihtumisen ja painonhallinnan asiat ovat sellaisia, jotka harvemmin ratkeavat itsestään, vaan niitä on opeteltava. Toista vastaavaa kurssia väitän ettei Suomen kamaralta löydy, josta saisit näin perusteelliset työkalut pysyvän laihtumisen saavuttamiseksi.

Sinulla on nyt kaksi polkua joista valita: 

Jos et lähde mukaan…


❌ Jatkat arvailua, mikä ruokavalio tai laihdutustapa olisi “se jolla laihdut viimein”

❌ Saat tilapäisiä onnistumisia, mutta paino ei putoa pysyvästi (pahimmassa tapauksessa paino vain nousee)

❌ Jatkat mielestäsi oikeiden asioiden tekemistä, mutta paino ei siltikään putoa - sinua turhauttaa ja harmittaa ja ajattelet ettei pysyvä laihtuminen vain ole sinua varten

❌ Et tiedä mistä aloittaa ja pysyvä laihtuminen tuntuu liian suurelta vuorelta kiivettäväksi

❌ Jatkat “päättävällä otteella” jonkun tietyn ruokavaliomallin tai laihdutustavan runnomista elämääsi, vaikka näet ettei se toimi

Kun lähdet mukaan…


✅ Opit tiedot, taidot ja työkalut, miten rakennat pysyvän laihtumisen osaksi sinun elämääsi sopivaksi ongelmattomalla, kehoa kuuntelevalla tavalla. 

✅ Huomaat, miten painoa lähtee putoamaan ja sinulla on luotto, että se myös pysyy alhaalla.

✅ Tiedät tasan tarkkaan mitä sinun tulee tehdä ja huomaat, ettei pysyvän laihtumisen tarvitse olla suuren työn ja tuskan takana.

✅ Opit tuunaamaan matkan varrella laihdutustasi – opit huomaamaan milloin valitsemasi linja toimii ja milloin se ei toimi.

Lähdetään yhdessä rakentamaan sinulle sopivinta tapaa laihtua pysyvästi.

Voit maksaa yleisimmillä maksutavoilla kuten kortti-, verkkopankki-, mobiilimaksuilla, osamaksulla sekä liikuntaeduilla (Edenred, Epassi ja Smartum.)

Miksi olen oikea henkilö auttamaan sinua?

Olen siis Patrik Borg, monivuotinen lihavuustutkija ja monivuotinen Suomen Lihavuustutkijat ry:n puheenjohtaja.

Olen ollut päätoimittamassa Duodecimin kirjaa Lihavuuden hoidosta ja minulla on yli 10 vuoden kokemus työstä Syömishäiriökeskuksessa jossa olen oppinut ratkaisemaan syömisen solmujen vaikeatkin tilanteet.

Olen ollut luomassa painonhallinnan konseptia, joka sai Maailman terveysjärjestö WHO:n terveyspalkinnon.

Minulla on myös urheiluravitsemustausta (Suomen Olympiakomitean ex- asiantuntija, nyt Urheiluravitsemusasiantuntijat ry:n puheenjohtaja), olen tuonut oppia miten liikunta nivoutuu painonhallintaan ja tehnyt paljon painonhallinta-laihdutustyötä myös hyvin vaativien urheilullisten tilanteiden kanssa.

Olen tehnyt vastaanottotyötä koko ikäni ja vieläpä kaikkein haastavimmissa kohderyhmissä joten ratkaisuja löytyy aina.

 • Ravitsemusasiantuntija
 • Lihavuustutkija
 • Suomen Lihavuustutkijat ry puheenjohtaja 2014-2020
 • Vastaanottotausta mm: Helsingin Urheilulääkäriasema 2006-2017, Syömishäiriökeskus 2005- 2017, Felicitas lapsettomuusklinikka, Lääkärikeskus Aava ja Painoklinikka.

Kaikkeen yllä mainittuun kokemukseeni nojaten tiedän, mikä laihtumisessa ja painonhallinnassa oikeasti pitkässä juoksussa toimii. Tiedän myös, mikä ei missään nimessä toimi ja senkin kyllä opetan sinulle kurssilla.

Yhteenvetona mitä kaikkea tulet saamaan tällä 8 viikon Laihdu kehoa kuunnellen -verkkokurssilla:

Liity odotuslistalle!

Mitä saat kurssilla?

 • Alkukartoituksen, jonka avulla valitset, mikä laihdutustyyli sopii juuri sinulle.
 • Tarkemmat ohjeet valittuun laihdutustyyliin (omat ohjeet vähähiilihydraattisen ruokavalion variaatioihin, pätkäpaaston variaatioihin, kalorilaskentamalliin ja syömisen laadullisen parantamisen malliin)
 • Työkalut ja tavat miten tuunaat valitsemaasi tyyliä tilanteeseesi ja elämääsi sopivaksi: opit mitkä merkit viittaavat siihen että olet menossa oikeaan suuntaan vai pitääkö jotain muuttaa.
 • Voit vaihtaa tyyliä lennosta kesken valmennuksen: sinun ei tarvitse hampaat irvessä kärvistellä valitulla tyylillä valmennuksen loppuun, vaan vaihtaminen on erittäin sallittua ja jopa toivottavaa
 • Iso osa kurssista on valitun linjan tuunausta valmennusvideoiden ja kattavan etätukeni avulla.
 • Vertaistuki ja etätuki koko valmennuksen ajan suljetussa Facebook-ryhmässä.
 • Saat käyttöösi paketin, johon olen käytännössä koonnut kaiken tiedon, mitä minulla on matkan varrella tarttunut yli 25-vuotisen urani aikana.
 • Materiaalit ovat käytössäsi koko kurssin ajan ja neljä viikkoa sen päättymisen jälkeen.

Tämä kurssi on hyvin erilainen kuin muut laihdutuskurssit, joihin olet tottunut. Kurssilla rakennamme pysyvän laihtumisen osaksi elämääsi kehoa kuuntelevalla tavalla, joka sopii juuri sinulle.

Tule mukaan, niin rakennetaan yhdessä laihtuminen osaksi elämääsi lempeästi ja kehoa kuunnellen.

 

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa, kun seuraavan kurssin myynti aukeaa parhaalla hinnalla? Jätä vain etunimesi ja sähköpostisi tähän, niin ilmoitan sinulle kun myynti aukeaa!

Huom! Tämä ei sido sinua mihinkään.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi, annat meille luvan lähettää sinulle sähköpostia.

100% tyytyväisyystakuu tekee osallistumisesta riskitöntä.

Palautamme rahasi, jos kahden ensimmäisen viikon aikana olet sitä mieltä, ettei kurssi olekaan sinua varten. Laita vain meille viestiä [email protected], niin saat joka euron takaisin.

Vieläkö mietit? Tässä lisää kokemuksia tyytyväisiltä kurssilaisilta:

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Voit jättää kysymyksesi alla olevan kentän kautta. Vastaamme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24h kuluessa.

P.S. Loppuun vielä kertaus, missä Laihdu kehoa kuunnellen -verkkokurssilla on kyse

Kyseessä on 8 viikon verkkokurssi, jossa opit painonhallinnan expertti Patrik Borgilta tiedot, taidot ja työkalut miten voit laihtua pysyvästi sellaisella tavalla joka mahtuu sinun elämääsi ja arkeesi ongelmattomasti ja joustavasti.

Me teemme sen kehoa kuunnellen, oppivalla otteella, jossa emme puske mitään tiettyä ruokavaliomallia tai laihdutustyyliä. Valitsemme sinulle sopivimman tavan ja tuunaamme sitä sinulle tilanteeseen sopivaksi.

Mitä lupaan sinulle?

Laihtumiseen vaikuttaa niin monet asiat, että tietyn kilomäärän varmoja laihdutustuloksia en voi jokaiselle luvata.

Kahdeksassa viikossa kukaan ei laihdu pysyvästi, vaan opit työkalut miten voit ajan mittaan onnistua pysyvässä laihtumisessa.

Jotkut voivat laihtua vaikka 5kg tämän 8 viikon aikana, jotkut enemmän jotkut vähemmän. Mutta mitä pidempi aikajänne sinulla on, sitä suuremman laihtumisen voit saada aikaan. 

Mitä kurssin aikana tapahtuu?

Kurssin aikana annan sinulle tietoa, pohdittavaa, tehtäviä ja työkaluja tarkkaan harkitussa järjestyksessä. 

Alussa teemme alkukartoituksen testeineen, jonka tarkoituksena on valita sinulle sopivin tapa laihtua. Voit valita useiden tyylien joukosta. Minkä ikinä sitten valitsetkaan, saat ohjeet miten etenet valitsemallasi polulla.

Suurin osa valmennuksesta on valitsemasi tien tuunausta ja soveltamista elämääsi. Tarkoituksenamme ei ole tehdä elämästä pelkkää laihduttamista, vaan tavoitteenamme on saada laihtuminen osaksi pysyviä elintapoja.

Tiedät tasan tarkkaan toimiiko valitsemasi polku sinulle vai ei. Voit myös vaihtaa lennosta, sillä mikään ei ole kiveen hakattu.

Minä olen tukenasi koko 8 viikon valmennuksen ajan antaen käyttöösi koko asiantuntijuuteni.

Uskon, että tämän kurssin avulla opit viimein, miten voit laihtua pysyvästi, vaikka aikaisemmin et olisi onnistunut. Voit löytää viimein sen puuttuvan palasen painonhallinnan ja laihtumisen palapelistäsi, joka on ollut kadoksissa tähän asti.

Sinäkin voit onnistua, tule mukaan.